monstertrött.

2008-10-16 | 00:46:52 | Allmänt


Hejsan sötnosar!


Åter igen är det en mega sen kväll.. klockan har passerat 12 för länge sedan och den är nära 1 och jag har nyss lugnat ner mig. Jag har hållt på och donat som bara den här hemma idag. Tog en snabb tur på Nischaala men det ösregnade, fyfasen vad kallt det var, ska köpa nytt ridtäcke och nytt regnställ i dagarna tänkte jag. Dirr jag kom in slängde jag i mig en kopp grönt té och hoppade in i duschen. Jag har ju börjat min make-over i sovrummet idag med som jag nämn innan.. Mysfaktorn blir bara högre och högre inne i sovrummet och jag gillarT.

Usch jag är så himlans trött, jätte trött inte så konstigt då klockan har passerat 12 och jag har varit uppe sen halv 10.. Jag ska ta och slänga mig i sängen nu tänkte jag. Ska upp och ta utsläppet imorn vid 9 tiden, visserligen bara 4 hästar men jag behöver ju fortfarande släpa mig upp ur min varma, goa, underbara säng för att släppa ut dom. Gaah, men bara att börja vänja sig igen, de är snart vinter och då är det inte 4 stycken utan 16 som ska fodras, in och ut och mockas för.

Som det ser ut nu så kommer jag nog att jobba egrann i stallet i vinter då mamma vill ha lite ledigt ibland, och jag säger inte nej till lite egna pengar. För för mycket av det som jag har tjänat ihop själv är det änna torrt om just nu, visst jag får så jag klarar mig mer än väl. Ni som känner mig ni vet, och jag vet att jag vet och att jag är lite för bortskämmd. Men ja, jag har ändå blivt bättre med vad och vart jag handlar.. Visst reser jag väldigt mycket, jag älskar det och jag älskar min pappa för att han ger mig den möjligheten. Jag älskar han visserligen utan den möjligheten med som ni säkerligen förstår, Om ni inte är helt tappade villsäga.

Nej nu ska jag runda av här, sluta tjöta helt enkelt och krypa ner i sängen jag har fixat mig inför natten så nu är jag helt redo. Jag har allt för dåliga kvällsvanor och är påtok för mycket nattuggla. Gucci ligger redan och sover som en stock eller tre på mina fötter :)


Nattinuffsan och dröm sött ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback