Luncha på Pita!

2008-10-02 | 14:05:30 | Allmänt


Hejsan vänner!

Igår kväll när jag satt och zippade emellan han den fete och So you think you can dance så fick jag se det grymmaste jag sett på länge gällande Popping! GOSH. Take a look, they are fucking amazing!





Behöver jag säga mer är GRYMT? Robert är ju sten cool!

men men nog om det, igår va kvällen lugn och jag kom väl i säng rätt sent kollade på en film och sådär, vaknade imorse vid 9 tiden och shaaait jag ska ju t frissan idag vid 10 så va bara att skynda sig att slänga i sig frulle och ta på sig och springa ner. Jag slingade egrann, tar det lungt med blekningen, tar inte så starkt eftersom jag ska göra det en gång till. Så tog rätt svagt denna gången så blir det stark blekning nästa gång + klippning, om ca 5-6 veckor. Så jag hinner vila håret lite innan Thailand med. ( 2 månader kvar idag (: ) Köpte även L´ANZA shampoo, hårinpakning och leave-in som är mot kemiskt skadat eller bara skadat hår, dom är super bra och min frisör hade dessa 3 produkter som ett paket (300ml, 125ml, 125ml) för 199;-   SUUUUUUPER BILLIGT!   

åkte sedan in till Uddevalla och lunchade på Pita! Så super gott där, är en salladsbar typ. Bra nyttigt och jävla gott, tog en hälsotallrik med Gyros (:    MUMS!  Lämnade in min mobil efter det, och sedan hem. Så nu är jag hemma, ska ut och hjälpa mamma i stallet, avmaska hästar och sådär sedan ska jag ta mig en ridtur.. Take Care!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback