Lite halv läskig kvälls promenad med Rex igår.

2008-10-24 | 16:19:06 | Allmänt


Hejsan sötnosar!

Herregd jag måste bara skriva om vad som hände igår när jag var ute på kvälls promenaden med Rex, (Jag tycker det är skönt att gå ut på kvällen innan jag ska sova så jag tog kvällsrundan igår!) Vi gick en runda var väl ute i ca. 15 min sedan när vi är på väg tillbaka till lägenheten så ser jag något oranget som ligger bland några buskar och hurklar, haha fasiken blev allt egrann rädd där och Rexen med han är sån fegis den hunden. Stannade ju såklart och kollade efter va det va en bit ifrån och de va en apfull kille i en orange dräkt som låg och kalvade och var ungefär halvdäckad haha, jag stod i valet och kvalet och funderade på om jag skulle gå fram och fråga hur det var med han eller inte men precis då kom det flera av hans kompisar som tur va lika apfulla och sjungandes haha.. Det var änna hemskt. Det är en helt vanlig torsdag på campus? Det är fest här hela tin jue. DÅRAR (; Men men..

Vad har ni haft för er än sålänge idag?

Jag vaknade vid halv 10, Petra och Freddie var i skolan och på jobbet såklart eftersom det är fredag. Jag och Rex tog en härlig morgon promenad, jag gick lite vilse dock haha det är så himla stort här. Sedan så kom syrran hem på lunchen och böt om till poliskläderna, hon skulle ha någon övning, så hon är ute och kör bil och griper och ageerar mot "ungdommar" just nu fram tills klockan 6 ikväll.. Jag stack till stallet med Ida, hon går i Petras parallellklass jätte trevlig tjej verkligen, och fick äntligen se min underbara Pistol och rida på honom. Gaarrrh han är så himla bäst!
Så jag kom nyss hem ifrån stallet, är mega trött men tänkte diska och sedan hoppa in i duschen. Vi ska ju på Hockey ikväll ska bli himla kul ass.. Nu ska jag diska. Take Care ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback