underbart höstväder ute idag.

2008-10-16 | 13:55:08 | Allmänt


Hejsan vänner!

inatt har jag sovit dunder bra och det känns jätte bra jag behövde änna en riktig skönhetes sömn, vila ut lite.
Gick upp och hade utsläppet imorse sedan så gick jag in och tänkte sova i 1h men Maria Nysted kom och bankade på både dörren och mitt fönster och ville att jag skulle med ut och rida, jag som nyss hade somnat men de va bara att hoppa i ridkläderna igen och smila, hon är ju inte hemma här så ofta längre eftersom hon bor i sthlm (: Skit underbart väder ute idag med.

Va skönt att snacka lite med, vi blir alltid så djupa när vi är ute och rider haha. Vi bestämmde att jag snart ska ta och komma åh hälsa på, dom har ju flyttat nu med.. Nischaala gick inte bra idag ass, dax att börja skola henne igen. Hårda tag som gäller, inte så konstigt att hon va löjlig visserligen vi va bara ute en sväng igår. Ska nog ta ut Faxital på en sväng senare idag, jag funderar starkt på det iaf, han är lite löjlig men kan inte begära så mycket eftersom han i stortsätt nyss är inriden. Men han är lite duktig iaf. Nej nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag jobba i receptionen i ett par timmar, hoppa inför carina en stund.

På lördag är det dax att påbörja personalresan ska bli så himla kul ass, det är alltid lyckat och vi är så himla härliga arbetskamrater. Tror vi va ca 30 stycken som ska med iår det är många som har förhinder så dom inte kan honka. Fredag blir det lungt eftersom vi ska åka kl 6 på morgonen på lördag, Buhu klockan 6 det är nästan olagligt tidigt. Kommer nog sova rätt så gött i bilen till dit vi ska haha..

Nej duschen var det ja, börjar om 40 min..

"Jag har skrivit en kärleks sång!"
"Handlar den om laman?"
"Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah... eller jo kanske"



Puss på kinden ♥
Kommentarer
Tove säger:

åå vad härligt att rida . =)

2008-10-16 | 14:32:59
Bloggadress: http://theedge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback