Forever21 - I´m In love.

2008-10-05 | 23:09:39 | Allmänt


Hejsan sötnosar!


Åh vilken mysig kväll jag har haft. Vi har ju lagat god mat och sedan så gjorde vi äppelpaj, snacka om att den var monster mumsig verkligen. Bra passande med pajen var det till premiären av "The F-word!" Gosh, Jag bara älskar Gordon Ramsay han är bara så ball. Att jag ska äta på en utav hans restauranger någon gång i mitt liv. Det står med på min "To do before I die-List". Direkt efter så började ju "fun with Dick and Jane"  så nu har vi kollat klart på den med, haha Jim Carrey han är ju bara för skön alltså man kan inte kolla på en film med han i en utav rollerna utav att skratta något så hysteriskt, haha.

Jag kunde inte låta bli att gå in och kolla lite på www.forever21.com och se vad dom hade fått in för nyheter. Blev så att jag klickade hem lite saker. en T-shirt, en lång typ av kofta, 2 snygga dubbelknäppta breda skärp, ett par "skinn" leggings och en fin kuvertväska. Sist jag beställde hem så blev jag super nöjd med kläderna.. Så det kommer nog bli en massa shopping ifrån denna sida! Min andra beställning nu ju! kommer om ca 5-12 arbetsdagar. - Can´t wait.

Nej hörrni nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag krypa ner i min nybäddade säng, så himla skönt när man har helt nytvättade sängkläder, det är så himla fräscht. Luktar göra gott! Ska försöka att läsa lite teori med om jag inte somnar allt för fort vill säga.. haha (:  


Nattinuffsan sötisar   ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback