mycket trevlig helg.

2008-11-16 | 22:54:46 | Allmänt


Hejsan vänner.

Sry för den oändligt dåliga bloggandet det senaste, det kommer nog forsätta vara lite segt i några dagar till. Jag ska skriva en kort sammanfattning av helgen så ni vet vad jag har haft för mig.


Fredag;
Vaknade någorlunda tidigt tackvare Li som ringde och väckte mig, skulle till henne på kvällen men mötte upp henne på torp vid halv 1 tiden och handlade massa onyttigheter och åkte sedan hem till henne och lagade mat och spelade gamalt hederligt nitendo. YEY! Bränne, Raz och Jocke kom runt halv 9 tiden och så kollade vi på 2 filmer och tjötade lite. Kom väl hem vid 1 tiden, Jocke svängde hem mig eftersom dom ändå skulle hem. Mycket Mycket trevligt måste jag säga, Tack för kvällen sötnosar jag tycker om er så himla mycket!

    
  

Lördag;
Vaknar halv tidigt även på lördagen, det va kanon väder och sol, blåste dock lite men stack ut och red med Ellinor och Vicky. Det spökade lite i både Nischaalas och Faxiolas huvuden och dom va lite pigga. Vi va väl ute i ca 1h och stack genast in och duschade eftersom jag skulle iväg till stenungsund. Bränne och Raz kom hem till mig vid halv 7 och vi började att dricka, jag fick blanda lite drinkar. Li kom en sväng efter jobbet och sa hej till oss med. Angelica dök även upp precis när vi skulle gå ner till Taxin. Vi skulle ner till Plankton, Ja kvällen va iaf helt okej. Kul att träffa folk. Ante, Samuel, Tobbe osv. jag och Raz intog dansgilvet en del. Det stängde 1, fyfasen vad dåligt men men.. Bränne stack hem tidigt och jag, Ante och Samuel tog taxi till korvans och upptäcker att vi glömt av Raz någonstans på vägen, så vi eställde mat och tog taxi tillbaka till torget och hämtade Raz och sedan hem till mig där det inte vara va Angelica och hennes kompis längre utan, Rickard, Peter och William va även där men dom drog rätt snabbt efter att vi kommit hem. Tjötade lite och la oss sedan, alla 4 sov i dubbelsängen haha, mysigt jag hade det.

Söndag;
Ante, Samuel och Raz drar väl runt 11 tiden jag går upp lägger mig i soffan och somnar, mår som man förtjänar? Kollade på några filmer som gick på tvn och väntade på att pappa skulle komma hem. Jag skulle egentligen varit på bio i stan men jag kunde inte räta upp mig så jag fick avboka min date muha. Pappa skulle kommit hem vid 6 men hans flyg ifrån Rom va försenat så han va inte hemma förens 8.. Jag övningskörde hem så nu är jag hemma igen i kära uddevalla. Hihu, sitter och kollar på lite tv.. Ska nog ta och slå på grey´s anatomy och somna, jag är dunder trött och förhoppningsvis ska jag ut och köra en del imorgon, tänkte att kanske luncha på Thaien i Uddevalla med sjutk sugen.

Har inga kort från lördagen tyvärr. Min digitalkamra lever just nu sitt egna liv, tänkte jag ska ta och lämna in den men det har jag tänkt länge nu, haha.. Men den måste ju funka ordentligt tills Thailand, och det är ca. 2 veckor kvar så snart kommer jag till värmen igen, underbart. Jag har iaf haft en dunderbra helg. Hur har eran varit?  Nej en jävla massa babbel blev det här idag, så jag rundar av nu. Gnatt sötnötar PoK
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback