Magaluf, bästaste av det bästaste.

2008-11-12 | 22:21:23 | Allmänt


Hejsan vänner.


Sry men jag har haft så himla mycket att göra i dagarna, Har jobbat och efter jobbet är jag helt slut duschar sover i 30 min lagar mat och sedan så lägger jag mig igen ungefär. Har glömt bort allt vad internet heter verkligen. Känns skönt att få in lite egna pengar, det behövs verkligen nu med tanke på vad jag snart kommer få som kostar för mycket i månaden och kommer kosta en himla massa dom första månaderna så jag får nästan ångest. Och jag har lovat att betala allt som har med den här saken att göra sålänge jag bara får den.

Någon som kollade på "Charterfeber" idag på 3an? Jag gjorde såklart eftersom det va Magaluf det handlade om och Omi och Mats var med (bartendrar på Grabbarna Grus Orginal). Kul att se dom på tvn, Mats jobbade ju dock inte denna säsongen men han va där s07 super trevlig kille. Och fy fan vad det fick mig till att sakna Magaluf, jag saknar allt så himla mycket. Jag sticker iaf ner 2 veckor till sommaren, hoppas på 3 veckor men vi får se hur saker och ting utvecklar sig först. Sommar 2008 tillbringade jag ju 4 veckor (var av 2 jag gick en bartender utbildning! Bästa jag gjort man träffade så himla sköna människor som man blev bra vän med och tack för dom två veckorna alla ni underbara i grupp 6!!) av i Magaluf och jag ångrar inte en dag där nere i partyparadiset. Jag längtar till sommar 2009 så jag kan få åka ner igen..

Ouff jag är så himla trött, sitter och kollar på Grey´s Anatomy just för tillfället, men ska ta och hoppa in i duschen och sedan rakt ner i sängen hade jag tänkt mig, eller om jag ska slänga mig i soffan och somna skönt till någon film? Jag är ju trotsallt ledig imorgon och det ska bli så sjukt skönt att ligga kvar och ligga och dra till morran och mysa hur länge jag vill utan att jag känner att jag måste gå upp ur sängen, inget tvång. That´s how I like it.

Nej hörrni nu ska jag hoppa in i duschen, PoK
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback