Kuk sladd!

2008-06-03 | 10:26:38 | Allmänt

JAG BLIR GAAALEN! Jag hittar inte min usbsladd t iPoden, gosh. Återigen alla mina saker när jag behöver dom som mest gömmer sig ifrån mig blir så lack!  men, ringde Jonna och Jonna hade en som tur va hur ska vi annars klara oss? visserligen har Jonna med sin oxå men, jag har bättre musik haha!



Imorn åker vi t Sunny Beach ja, Tog ledigt idag med eftersom jag behöver packa klart osv. och ja hur går det med packningen Keela? Nja det går sådär.. segt! kan det inte packa sig själv? Fredrik kom och hämtade mig igår på jobbet kvart i 9 typ sa hej då till alla sedan åkte vi och köpte pizza och åkte hem t Fredriks nya place han flyttade ju igår. Litet men helt okey.. Inte så lätt att få boende här i std dirr (:    Sedan ringde Kev åkte hem t mig när han ringde så kom han hit några minuter efter jag hunnit komma hem typ så snackade vi egrann och sedan satte vi på en film och somnade dirr båda två som vanligt.. Vaknade halv 3 inatt av att tvn stod på och vi låg i soffan och de va göööööööör varmt så DÅ gick vi in och la oss!

Vaknade vid halv 7 eller va klockan va av ett sms men, somnade om dirr! vaknade 30 min senare av att något puk0 ringer.. Papi som skulle ringa och jävlas lite ja gud va arg jag va haha.. Nej jag måste verkligen packa klart nu kommer bli hur sen som hellst annars..            Cya!  



Tjngeling Badring
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback