sløa dagar, vælførtjænta dagar!

2008-07-07 | 20:58:10 | Allmänt

gud vad hærligt att inte gøra något alls på dagarna egentligen. Nu nær vi gått skolan och haft fullt up hela dagarna osv så ær det såååå skønt nu efter att bara sova hur længe man vill och bara vara. Lægenheten ligger ju som sagt super bra mitt i magaluf, næra till allt och emnar verkligen allt. Inte till IKEA kanske men haha.. jaja, ni fattar dealen!

Idag gick vi upp halv tidigt iaf, halv 12 gick och till stranden och la oss och glassade, en snubbe som kænner Annelie eller kænner och kænner men dom vet iaf vilka varandra ær kom fram till oss och frågade om vi skulle med ut och åka båt och sedan gå av i calvador eller va fan det hette och ta taxi eller ngt tilbaka men vi ohrkade inte så vi sa nej sedan så nær vi ser att han åker ut till båten så va de værsta feting jævla lyx yatchen, ja snacka om att dra en nitlott. Næsta gång han frågar kommer vi då iaf tacka ja till det erbjudandet haha. Før er som inte vet, Annelie ær en værlds go tjej som jobbar på vanliga Grabbarna Grus!  Anna jobbar med på vanliga och træffade ju henne førra året så kært återseende, hon vart hemma i sverige i 2 veckor men kom tillbaka hit igår så nu ær mallis som vanligt igen haha.

I sin vanliga ordning så gick vi upp och hængde på beach cluben efter 5 och fick en dags fylla.. Min lever vill inte svara nær jag ringer længre, elakt! man lever inte hælsosammast hær nere alltså! haha men men så ær de ibalnd ja. Vart hemma ett tag nu ligger i soffan och myser lite med Kine och Ida hahaha. Ska nog ta mig en liten powernap nu ett par timmar och sedan ut och køra galet i sin vanliga ordning..







Tjingeling Badring
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback