Du är nog smart...

2008-01-23 | 17:05:58 | Allmänt

.. ANGELICA. Min kära lilla syster har slarvat bort sitt pass, sa hon nyss så hon hade vart och tagit nytt idag och enligt Polisen ska det vara klart på måndag. GAH, fyy fan vad du är klantig. Men, ditt fel om du inte hinner få det nya. Sa precis till henne att hon hade sitt pass med i data väskan en gång när hon va här så hon skulle kolla där. Tro som fan att DET LÅG DÄR. haha såå jävla dum. Men.. det gick ut Juni/08 så de är ju inte giltligt :/ eftersom de ska vara giltligt 6 månader efterhem resa :O    Jaja, ditt problem lil sis. duärsåjävlaklantig.


haha Aet kom med Piggelin till mig förut. Gulle dig (:
Har så apont i halsen, och det får man inte ha när man ska till Thailand näh. Buuh.. Hoppas verkligen den börjar må bra snarast. Ska ju inte dirr va ute i skitvädret som är heller i helgen och rida en massa om halsen mår som den mår. "/


Men nu ska Keela STORSTÄDA.




Uppdatering:

Nu har jag vart duktig och storstädat, torkat, dammat, damsugit, skurat osv. tillomed fixat sofforna skakat alla saker osv taha, duktig kan jag allt vara. Blev fullt ståhej om resan upp till Stockholm mitt i allt med. Vi skulle ju flygit upp bokade biljetter och allt men nu ville inte mamma flyga helt plötsligt så då fick jag avboka dom.
- Förlorade 350;- på de tack tack mamma.
Sen så fick jag börja leta tåg, fy vilket jävla jobb haha.. Men hittade bra iaf eller någorlunda bra.

Mamma: 617;-   +  100;-
Mantis: 20;-     +   100;-
Keela: 454;-   +  100;-
Angelica:  454;-   +  100;-

alltså har jag idag gjort av med   717;-  +  120;-  + 545;-   +  545;-    =   1927;-      +    350;-    =    2277;-

Ja men de va ju trevligt trevligt, sen massa pengar som kommer flyga iväg imorn hos frissan med ja! Älskar vi inte när de är så?    Blöh så nu kommer jag alltså spendera ca 3,5 h på ett tåg istället för 45 min på ett flyg på tisdag. Buh. Men Men Angelica är ju med och alla vet ju att vi roar oss själva rätt lätt så kanske inte blir så hemskt iaf. Ska ta och övningsköra t Frändefors och hämta henne på Måndag med så att hon kommer hit eftersom vi ska ta tåget ifrån Göteborg tidigt på Tisdag.. Guuud va det egentligen är nära nue.   Imorn kommer dagen gå skit fort ska till Frissan och sen körskolan sen förhoppningsvis åka till mamma om pappa inte jobbar. Sen äre helg, Petra kommer ju hem så ska träffa henne en del sen så ska dom ju ha lid kalas för mig sen så äre snart Tisdag. YEEEEY!!

Nue ska jag kolla film med Papi, han kom ju hem från Spain för en liten stund sen (:


Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback