ikväll blire att köra galet!

2008-08-30 | 14:58:24 | Allmänt

Herregud vad jag ser fram emot ikväll, ska bli så himla kul, träffa folk man inte träffat på jätte länge och bara dricka, dansa, snacka och ha oändligt trevligt tillsammans. Vart nere på torget köpt ny mascara, läppglans och sen så va Jocke sötnosen på systemet för mig och  lil sis.. Tog en sväng in t MQ och kollade om vi hittade något iögonfallande dirr och de gjorde såklart jag med fick slå mig själv på fingrarna och vänta några dagar, Gick in för jockes skull han skulle ha nya kläder t jobbe typ men hittade inge idag när vi hade så brottom.  Träffade TH och Linus, skulle egentligen vart med på Hartwigs match idag men hinner inte det riktigt känner jag, så dom hämtar upp mig efter matchen och så åker vi dirr till Linnéa och förkrökar, (gissa vem som redan smygstartat?) haha!

Sitter här i soffan nu, The Voice på tvn såklart med det bästa ljudet. SÅJA! Musiken sa jag bara <3
Angelica springer runt och fixar sig, hur ohrkar hon hundra timmar innan?   Hon den lilla svikaren ska till Rikard innan, så hon ska ta bussen t Tjörn nu om någon timma, får se hur långt dom kommer sen. Om dom tar sig t Haddocks eller inte. Hoppas så iaf.


Vart ju på bio igår med Oscar och lil sis, Get Smart!     Den va rolig de va den haha.
Skulle egentligen gått ut efter, men jag va inte så sugen och lil sis fick inte tag på Rikard osv. så åkte hem. Kevin hoppade på bussen i stora höga han hade vart hos Reidar, gick av på torget och gick en sväng t Hamnkrogen kollade läget lite, träffade lite folk osv. Manne en av mina absoluta favoriter va där med Marco så glad över att se han blev jag. Stod och tjötade ett tag sen så kom Coffe och hämtade oss och körde hem oss, han hade fått sänkt bilen och fixat med ljudet och så nu nice nice. Neeeej nu ska jag nog fixa lite att käka (:   CYA!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback