forever in love with music and beats..

2008-08-24 | 20:23:25 | Allmänt

Fredagen var något så oändligt bra, bästa på länge! 
Vart meningen att vi skulle varit hemma hos Kev hela kvällen, Vi kom dit runt halv 7 åt lite och drack och hade de tväldigt trevligt.. (:  men jag och Angelica åkte in til Rikard och Markus vid halv 11 på kvällen, skulle vart där men mötte upp Svea och följde sedan med henne och två av hennes vänner in till stan då vi hamnade på Razzia.  (Razzia är det nya som ligger där Wish låg innan för er som inte visste!)   Shiiiit vilken kväll/natt där säger jag bara.  Och vilken underbar musik, enbart tvättäkta House på nedervåningen, I LIKE!   Fick en nya kompis (;     Pierré. Kille som jobba där som kom med många fördelar att känna och verkligen huuuur trevlig som hellst. Tack för kvällen säger jag bara... Önskar jag kunde hitta vimmelbilderna på någon sida från i Fredags, för satan vad roliga bilder det blev lär ha blitt. Var på Razzia fram til halv 5 tiden på morgonen då det blev taxi til kortedala hem Rikard och Markus, ja de va en händelserik väldigt väldigt tidig morgon hemma hos dom vill jag lova HAHA!  åkt hem t std runt lunch tiden, mådde inte alldra bäst på bussen men såja vi överlevde (;

Vart meningen att jag och Kev skulle gått ut igår kväll men första jag gjorde när jag kom hem var att käka, duscha och slänga mig i soffan, Angelica gjorde likadant.. Vi började kolla på nån film men båda somnade och vi vaknade vid halv 7.. Sovit som små grisar,  bådas mobiler hade ringt som satan och även hem telen men ingen av oss vaknade hahaha. Hörde av mig t Kev som med skulle vila en stund, och det slutade med att han somnade för kvällen uppenbarligen. Jag klagar inte över det för mådde inte så överdrivet bra igår haha.. Jag och Angelica fortsatte våran kväll i soffan och beställde pizza och kollade på film. Somnade gott återigen på soffan haha!

Idag har vi vart flitiga och städat hela lägenheten och vart nere och handlat massa mat och onyttigheter, och sedan så lagade vi pannbiff, potatis och gräddsås MUMS!  Så kul att laga mat tillsammans (:  Riktigt härligt att hon bor här nu, inte längre ensam hela tiden och äter ordentligt eftersom vi är två så blir det att vi gör mat. Är man ensam ohrkar man inte stå och laga mat till sig själv dirr.. Såå nu har vi käkat och sitter i soffan och bara är! Kev kommer väl kanske hit snart. Ska glutta film och käka onyttigt.


Nej nu ska vi kolla film.                           CYA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback