Ynk Ynk.

2008-04-21 | 08:48:13 | Allmänt

.. Idag är det synd om mig, har visserligen varit synd om mig i flera dagar men idag är det som sagt extra synd om mig! Är så sjuk så jag ohrkar inte med mig själv. Fy fan vad jag hatar att vara förskyld, idag är febern jätte hög. Ofc, vad annars lixom? Har inte kunnat sova på hela natten eftersom jag hostar lungorna ur mig och jag är så snorig så jag kan inte andas genom näsan. Myyyyysigt!

Bränne kom hit igår igen, vi lirade egrann Guitar Hero, käkade och sedan kollade vi på film. The notebook den är så oändligt söt åh bra den filmen det är helt sjukt. Jag låg och "nauuuuuuw"ade mig hela filmen like always.

Hela natten har gått åt till att kolla på film och Serier. Började med att kolla på Armageddon, aldrig sett den innan men den vart braig, och vilka krokodiltårar det rullade ner för mina kinder. Efter Armageddon försökte jag sova i någon timma men icke sa nicke. Det gick ju absolut inte.. Blev uttråkad och satte på lite OTH huuuur längesedan som hellst jag såg det nu så nu när jag är sjuk så passar jag på att se igenom igen. Mååååånga timmar framför mig med det nu.


image41


Pappa kom in och trodde han väckte mig imorse halv 7 men det gjorde han inte näh, Jag satt upp i sängen lutad mot väggen och kollade på OTH som hela natten annars. Han tyckte änna synd om mig och sa att jag inte fick gå till jobbet, Tack för att du sa det pappa annars hade jag nog gjort det iaf. haha.. Jobbnarkoman har jag blivt "/  Får se om jag är tillräckligt frisk för att jobba imorn iaf, måste ha pengar, måste ha något att göra. Blir ju galen av att bara gå hemma och göra ingenting, spec när det är huuur fint väder ute som hellst och jag kan inte vara så jätte glad över att det är det när jag är såhär sjuk.. Men nu ska jag nog ta och göra mig lite frukost och klä på mig och sätta mig på balkongen och försöka njuta av vädret även fast jag är sjuk och inte ska vistas utomhus. taha..



Tjingeling Badring
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback