Natacha Peyre

2008-04-09 | 23:15:26 | Allmänt

Det blev ingen krogen idag, alla är såp lama och tråkiga! + att jag nyss fick världens huvudvärk så har knarkat alvedon så jag hoppas den ska försvinna rätt så snart iaf. A.et har varit här en stund, skulle egentligen åkt med in till stan. Men, något drog mig tillbaka...

Eftersom jag inte hade något annat för mig så satte jag mig och kollade runt en del på internet och råkade komma över Natacha Peyres blogg, http://peyre.blogspot.com . Hon verkar vara så himla rar och snäll.. Hennes privata bilder är även lite kul att se och bara att läsa det hon skriver är kul och intressant faktiskt. (: jag står fast vid att hon verkar vara en uuuuuur gullig tjej. You rock girl!

  image39





Nej nu ska jag kolla ett avsnitt Grey´s Anatomy och sedan sova, Frisören imorn och jag längtar något så oändligt till att bli tillfixad i håret och bli super duper fin. Har även nu blivt av med oron att inte hinna få mina tågbiljetter i tid till på Fredag, men den oron släppte sig idag när dom kom i ett kuvert med posten till jobbet.. Så Oslo kvart på 5 anländer jag till stationen. iiHH.. Ska verkligen bli så kanon kul att träffa folk som verkar vara så suuuuper duuuper sköna. Får INTE glömma att ladda kamran och framför allt inte glömma att ta med laddaren och 1 extra minneskort. Man vet aldrig hur många bilder det tas och jag som är expert på att ta kort på allt och lite till hihi.. Undrar skarpt om det kommer vara någon mer på tåget som skall till Oslo och på Pre-Partyt? Någon som kanske ska gå i samma grupp eller iaf barskolan i någon annan grupp. Har ju tyvärr långt ifrån alla i grupp 6 på msn, några fler på Facebook men långt ifrån alla även där... Har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig "/ Kommer ju behöva ta med mig en stor jäkla resväska typ haha.. näh så illa är det inte, men nästan!

Idag har jag enbart haft två låtar på skallen, och en har ni redan fått reda på ja.. Den andra är självklart;
 
                                  M.Pokora ft. Timbaland - Dangerous





Tjingeling Badring
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback