Michaela Jannicke Lannebro(?) Dahlström

2007-11-13 | 22:43:36 | Allmänt

Hallåå Hallåå.

Tisdag idag ja, och vad har jag gjort?

Vaknade vid halv 9 då Lea kom in och väckte mig genom att skrika "DET SNÖAR, DET SNÖAR, MIKAELA VAKNA DET SNÖAR" gick upp och det snöade som in i helvete. (: Mysigtmen såklart så lägger det sig inte, inte tillräckligt kallt utan blir bara blask och skit av allting :/ längtar till det är helt vitt ute om det nu kommer bli det iår :S
Sedan så käkade vi frukost och gick ut åh gick en morgon sväng innan Tove åh Lea skulle åka hem och jag åka till skolan. Har vart kanon att haft er här iaf skall ni veta :)  Skolan va inte direkt intressant, våran jävla lärare i Konferens och Reception asså hon är så jääääääääääääävla kass.. Inte på kunskap kanske men sitt sätt att vara osv. hon är oändligt seg och tror att vi är små barn och bla bla bla Niklas i klassen ska försöka få tillräckligt många namn  från oss som har henne för att få en ny lärare. Är det ens någon som  tycker om henne(?) Ledig nästa Tisdag, eller tja nästan iaf ända vi ska göra är att åka till Hotell 11 och ställa ett par frågor och sedan äre klart lixom, No Big Deal kan man ng stå ut med.

Har länge, länge, länge funderat på det här med att lägga till Lannebro i mitt namn. Ända sen Mamma och Pompe gifte sig men har lixom aldrig blivt av riktigt. men nu äre slut väntat ska ta tag i detta och började idag! Men eftersom det är ett familje namn så äre en hel jävla process att göra det. Iaf frågat Angelica och Maria om det skulle vara okej för dom och det tycket dom självklart att det är, skickat sms till Perra med men han har inte svarat än. sen äre Johnny som ska ge mig godkännande med, väntar med att fråga honom tills imon eller något liknande. Vet ej om jag behöver hela släkten Lannebros godkännande, ska ta reda på det imorgon. men vill, Michaela Jannicke Lannebro Dahlström klingar det inte fint ? (:
(Nu svarade Perra på mitt sms åh han tyckte medjag ska lägga till det :) )


Pratade med Mammsen nyss, alltså nytt fått bekräftat att vi åker till Trysil dagen efter Julafton. Iiih..
Jag, Petra, Freddy, Mamma, Angelica, Eddie, Nettan, Mantis, Jessie, Per åh Maria + en kompis till Freddy.
Ingela och Kjelle hann bli klara med stugan så ska bli sket kul att se hur den är, vi är dom första som åker dit med inviga hela stugan stor som fan ska den tydligen vara.. kan tänkas är ju 14-bäddars stuga så lär vara ganska stor ja men de va trevligt iaf... ännu en sak inna Thailand :)

Julafton, Trysil (vet ej om vi stannar över Nyår men förmodligen), Thailand, 18 ÅR,  7 veckors APU (fömodligen i Norge eller Spanien), Körkort(?)Skolavslutning, MAGALUUUUUUUUUUUUUUF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan vad jag längtar..
(Tycker ni att Bacardi melón och typ någon sprit med lakris smak skulle kunna va gott tillsammans att göra en drink av(?) jag tycker det låter kanoners! Helt GALET gott tror jag det kan bli. skall jag testa snarast... sen Pim-Pim, alla älskar väll Pim-Pim? lyckas få den smaken på en shot eller något, eller kanske Polka smak i drink eller som shot. Värt att exprimentera om!! )

OHHHRKA, pappa är sket sur.  smittar lätt av sig i denna lilla lilla familj men var iallafall INTE jag som började denna gången!!!! jävla kul med utvecklingssamtal osv. imorgon med om han kommer va så sur som han är på mig just nu imorgon kan jag bye bye till ett bra hej då innan han åker till norge. ååååååååååh OHRKAR INTE..

Neeh nu ska jag städa lite och sen ta mig ett varmt gott bad innan jag ska sova, är grymt trött :') Over And Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback