True Blue.

2008-05-01 | 11:53:02 | Allmänt

Igår va det ett väldans vel och jag va grymt besviken på att folken inte ville med in till stan. Jätte besviken verkligen, inget blev som jag hade tänkt mig igår. Fan oxå!

Åkte till Stig center där vi käkade donken för vi skulle in till stan Jag, Lil´sis åh Coffe men väl där så börjar coffe "Jag vill oxå dricka idag jag får alltid köra bla bla bla kan vi inte dra t någon hemma fest, bla bla bla"  sug kuk tänkte jag, men såklart hamnar vi hemma hos Lext, alltid kul att träfffa er alla absolut, men de är lixom inget drag och jag va på sånt jävla dans humör. och på de så fick jag inte se matchen för bränne och Lext hade inte 6an heller för den delen jag va så förbannad, Jocke med!   Raz fixade lite på datorn och hittade någon sida där dom sände live.. fast på Japanska.  Och sändningen va ca 2 min efter, får ju sms för varje mål och dom kom ca 2 min innan dom visades på skärmen. Go efter!   Vi behöver ju inte ens berätta hur glada jag och jocke var över vinsten. Så nu äre möte mot United igen ja..              -Ingenting är omöjligt!


image45



Idag ska jag förmodligen jobba "/        får se hur det blir men de blir nog antagligen så så jag är ledigt imorn och är det bra väder imorn så drar jag till Liseberg förmodligen.. Syrran ska gadda sig imorn med så om de är dåligt väder så joinar jag nog henne. Jag ska gadda på mig tiiiiiiiiiiiiiiiiisdag.. iiiHHH!     Mami ska ju med gadda sig då taha. (:

Nej nu ska vi kolla film :)

Tjingeling Badring
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback