Sistaminuten.

2008-05-30 | 08:50:47 | Allmänt

Jag kunde omöjligt somna inatt jag låg bara och vred och vände på mig så gick jag in på Apollo och kollade om någon bra resa fanns, ingen dunderbra resa, till Cypern och Rhodos låg på typ 3000-4000 och det hade vi inte lust att casha. Jag fick något epanfall och tog det billigaste som fanns en resa till Sunny Beach, Bulgarien. Vet att det absolut inte är det bästa man kan få tag på och inte det bästa stället usch jag fasar över hur mycket skit folk det kommer vara där MEN det är iaf semester och billig alkohol (Y) haha eller hur va de vi resonerade Jonna?  (;

Så iaf betalad och klar halv 3 på natten, 07:15 lyfter planet från Landvetter på onsdag.. återigen en TIDIG morgon på Landvetter runt sådär 4 - halv 5 på morran ska vi vara där, alltså betyder det att vi kommer behöva åka hemmifrån Jonna som bor i Gråbo alldeles för tidigt... Hennes mami kör oss, väldans snällt eftersom min Papi åker till Spanien på måndag så har han svårt att köra oss! Ja, det kommer bli en spännande resa haha.. jag kan gissa på att den kommer bli helt sjuuuuuuuuuk!



Nej nu sitter jag och dagdrömmer ska jobba idag så får väl hoppa in i duschen.. först jobba 10:00-18:00  sedan 18:30-23:00    :|      VILL INTE! Men, de är cash. I need!       

Tjingeling Badring
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback