någonting

2008-05-04 | 01:03:54 | Allmänt

Fredag, ville åka med till Halmstad. Blev det så? nej såklart det inte blev så eftersom jag va tvungen att jobba över i 5,5h. Helvete vad jag blir uttytjad, att det tagit mig så jäkla lång tid att insee det men nu äre fanimej nog med det. Ska hon ha mig där ska jag fan få mer betalat annars kan hon glömma. Take it or leave it, helevete vad jag är trött på den här jävla skiten just nu!     - Take me away.




Fredagen blev iaf som sagt väldigt, väldigt lugn med tanke på att jag slutade väldigt, väldigt sent. Hur roligt är det att jobba hela dagen och sluta 1 på natten när man inte haft någon rast i huvudtaget ungefär? Kan ju diskuteras, tur att jag hade sällskap av Marcus och Bosse en hel del iaf (;   Vart sånn jävla stress i fredags så de va helt sjukt!
Sen fick Ante för sig att ringa och väcka mig 3 på natten ja, men ingen Keela som kännde för att svara så. Stängde av ljudet och somnade om lika fort igen. Fy helvete vad trött jag var, trodde jag skulle få sova men icke då. Syrran och morsan kommer båda inrusande och drar av mig täcke och hela köret halv 9 på morran för att de va fint väder och vi skulle ut och rida tesammans innan syrran skulle på Dop. Heeeeeeelvete vad arg jag blev! hahahaha säger bara; Fyfan vilket oändligt morgonhumör jag kan ha! (Y)    man väcker mig fan på egen risk ibland. (Iaf med stor säkerhet på egen risk om det är innan klockan 10 på morran)    Tog en ridsväng med mami och syrran red Nischaala sedan så blev det så att jag, Ellinor, Jonna och Vicky red ut en sväng med, jag fick för mig att vi skulle rida Penny(nordsvensk), Pepsi(nordsvensk), Kajsa(fjording) sedan hände Vicky med på ponnyn Vicky (Y) haha. Fick brottom som attan när Bränne ringde och sa att han åkte hemifrån std när jag va en iaf lite halv bra bit ifrån stallet och skulle hinna duscha och hela köret innan, slutade med att jag stod iduschen när han kom såklart. Alltid redo? (; hahaha usch nej, men jag är inte så överdrivet bra på tiden ibland näh. Skyller på Jonna som skickade iväg mig för att köpa cigg, tog ju evigheter att komma fram i kassan.

Nu ohrkar jag inte skriva mer, är så jäkla trött ska gå och lägga mig nu dirr!



 







Tjingeling Badring
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback