Bakfull som en gris

2008-05-24 | 18:43:47 | Allmänt

Helvete vad jag hatar att vara bakfull, det är verkligen hemskt. Jag mår så dåligt och gjort hela jävla dagen, inte precis när jag vaknade men den kom krypandes sakta och säkert och ja nu börjar det väl kanske rätta t sig men långt ifrån att jag mår bra, fått pratat med danskarna en hel del idag.. och har inget i magen så ja. Räckte att jag såg mat på tvn eller alkohol så fick jag springa, så magmusklerna har fått jobba en del idag med.. haha ^^ Fy attans, och vad man grinar när man kalvar helt sinnes och svettas som en gris och bläääääää hur kan folk spy? inte ofta det händer mig alltså, som tur är för fy fan för det!     Någon som vill ta över min bakfylla? Snälla då?


Igår så va vi iaf på GG, Jobbade hela dagen så kom Manne och hämtade mig så drog vi t Torp för att jag behövde t systemet så Manne fick det uppdraget av mig och när vi ska köra så finns det ingen koppling? Wtf, då har den såklart gått sönder.. sånt jävla oflyt! Fick ringa Ante och han och Raz kom och hämtade oss och dirr t mig där vi började fixa oss och började kröka, sedan kom Klimpen och Bränne (:   tok-mysigt. Sen körde Sanni och Magnus oss till GG.. Hur kul som hellst att Rickard och Marcus va där, gosh kommer fram en snubbe bakom mig och bara "Hej Keela" så vänder jag mig om så äre Rickard, Iiiih så jätte glad blev jag! Satt och jiddrade med dom en stund, för er som inte vet, Rickard och Marcus är tvillingar som jag kännt ett tag så grymt lika är dom helt sjukt.. haha sen så va dom där med ett till par tvillingar som va minst lika lika herregudanens.

Peter Siepen va DJ på plan 1 i sin vanliga ordning, han är ju så jääkla äcklig..

image49
 några vimmel bilder från igår :)


Nej nu ska jag ringa Kevin och försöka bestämma mig om jag ska med på fest med mina grabbs eller om jag och Kev bara ska sitta hemma. Tror det blir alternativ 2 för mår fortfarande skit...

Tjingeling Badring
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback