amageddon

2009-08-25 | 23:54:13 | Allmänt


Sitter nu här måttlig snuvig, fått rensa tårkanalerna så det heter duga till den underbara filmen armageddon. Den är så fruktansvärt bra den filmen, den har verkligen allt. Innan filmen så gjorde jag egrann middag, blev spagetti Carbonara, att något så simpelt kan va så jäkla gott menar, det tar nog runt 15 min. Och det är tackvare att pastan tar tid att koka, ev att hinna steka baconen med, men menar hur lång tid tar det 4-6 min? Du behöver; 1-2 paket bacon (beror på hur mycket bacon du vill ha i), 2 ägg, 1/2 dl grädde, riven ost, salt, peppar, vitlök. att slänga ihop själva "såsen" tar ju inte mer än några sekunder. 2 ägg, salt, peppar, vitlök, ca 1/2 dl grädde och riven ost and den är färdig. Sedan när pastan är klar så tar man och häller av vattnet, slänger tillbaka ner i kasterullen över med såsen, i med baconen och rör om tills den blir krämig och i med lite till riven ost. Svårare än så är det inte och det blir fruktansvärt gott, jag tror inte att man kan misslyckas med carbonara?  Dock kan de ju vara bra att inte salta allt för mycket i "såsen" då baconet är väldigt salt. Tog och gjorde lite sallad med. Gurka, tomat, champinjoner, majs, isbergssallad och egrann fetaost. Yummi!








Nu slog Mats på Aerosmith - I don´t wanna miss a thing. undra om han vill få mig till att grina ytterligare? Han hade lagt en tanke extra på mig när han va och handlade, han hade köpt med sig en påse PimPim och jag älskar PimPim. Men från och med igår ska jag inte äta godis på veckodagarna, jag stod emot mig själv men jäklar va svårt det va. hahaha, men det är fan på tiden att jag tar tag i mig själv, den godisråttan jag är. Jag tog istället och mummsade i mig en apelsin!



Nej nu ska jag nog ta och tacka för mig och slänga mig in i duschen och sedan sova. Sov som en prinsessa inatt, sover nog som bäst då jag har hjärtat brevid mig. (Undantag när han reser sig upp ur sängen på morgonen för att gå till jobbet, då brer jag ut mig på sekunden och somnar hårdare än hårdast. Min hjärna är mer eller mindre inställd på att klockan 05.40 så ska kroppen bre ut sig.. Hihu, älskling. Jag sover ändå bäst när du ligger brevid, u make me feel safe.) Visserligen inte så konstigt att jag brer ut mig när vi ligger och knör i en FÖR liten säng och gjort alldeles FÖR länge (; menar, jag är/var van att ha 1.60 - 1.40 säng för mig själv. NEJ SLUTA TJÖTA VA DE, Godnatt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback