57 låååånga dagar kvar....

2007-12-09 | 16:41:31 | Allmänt

....tills man åker till Thailand.


 Söndag, Igen.. fan va söndagar är sega!

Fan va gött med nya schemat, inte hundra bra men funkar kanoners, går helldre 9 - 4 och har ledigt hela fredagen.
Så äre nu iaf, 10:00 - 17:00 måndag sedan 09:00 - 16:00 tisdag, onsdag och torsdag. Två nya kurser nu med, Arbetsmarknad för Turism och Psykologi A bheöves lite förändring i skolan så jäkla trött på den. Lediga fredagar är sååååååååååå jäkla härligt att ha, fan guld värt.

Missat så jäkla mycket i skolan nu ligger efter så sjukt mycket.. måste värkligen skärpa mig. Ska försöka gå hela denna veckan som kommer så jag får igång mig själv lite. Har nationella i matte A imon med, andra delen.. fyyy kommer kugga så det skriker om det men jaja.. Vad är väl en bal på slottet?

I torsdags så va skolans alla tvåor på Romeo och Julia på stadsteatern den va rätt bra, sjukt kul att dom gjort den så snyskig. haha garavde göttt ett antal gånger. ett, ett, kuken som ett spett uti Brittas fitta kom får ni titta.. HAHA sjukt roligt. Komiskt att Keeev min lille raring satt bara två stolar framför mig med, när de är numrerat och allt blev gött chockad av att han va där med. Iih kul som fan :)        Efter Teatern så övningskörde jag hem till mamma! HOHO haha fan så kul asså gick riktigt bra.. Red och så med mamma lagade käk osv. myspys. Petra kom runt 12 på fredagen för att hjälpa till med att rida in, Vi håller på med 3 stycken av våra sötisar nue. Faxital, Sansina och Bolisia. Bolisa och Faxital är sjukt duktiga, lugna som fan.. Sansina är en annan historia.. men det gick bra iaf. Skule åkt hem till pappa på kvällen sen men han va magsjuk så åkte med hem till Freddie med syrran istället hem till gamle Munkedal, saknar det stället en hel del... Hamnen <3    

haha vi gjorde en sån kaloribomb på kvällen, stannade och handlade på ICA när vi saknade USA egrann handlade så vi kunde göra "Rock n´ Roll".

recept:

sötmandel
blockchocklad (ljus/mörk)
    eller så blandar ni som vi gjorde (H)
marshmellows
salta jordnötter
dumle

hur mycket mandel, marshmellows, jordnötter och dumle ni vill ha i väljer ni själva. jag rekomenderar rätt mycket av allt ;)

ta fram en skål, hacka/dela mandeln och marshmellowsen i bitar och häll i skålen. Lägg även i en halv näve jordnötter, ta av pappret på dumlen och lägg i skålen. ta fram en form och lägg smörpapper i botten.. Smält blockchockladen i en kastrull. Häll i chockladen i skålen med det andra och rör om snabbt så det blandas (tänk på att chockladen stelnar fort som attan), häll sedan i röran i formen och strö över lite jordnötter och sedan in i kylen. Låt stå tills den är stelnad, och sedaan NJUUUUUUUUUUUUUUUUUUT.

När vi gjort detta så råkade jag kolla på kvittot vad allt gått på. Då ståre att jag handlat färska räkor för 190;- .. tyckte det blev lite för dyrt HAHA... åkte dit åh krävde pengar tillbaka jävla tröga kärring som satt i kassan.. Räkor. USCH... fick tillbaka pengarna iaf :) sen satt vi bara åh slappade hela kvällen.. Freddie kom hem från Växjö vid halv 9 eller något.. han har ju med flyttat dit nu. (syrran har asså vart hemma på praktik hos polisen i Uddevalla (H) ) ..

Igår va det slappt som fan.. underbart när det är slappt!? men så de är ibland.



Funderar på att åka till pappa och Tove på Torsdag efter skolan. se om det går nått bra tåg direkt till Oslo när jag slutar skolan typ slippa åka hem imellan osv. Måste köpa mer julklappar med jueee.. uh, får gå runt och kolla lite om jag hittar i Oslo. Dyrare än dyrast visserligen haha :D  Mamma fyller år imorgon med... inte hunnit köpa något :/ får bli att bjuda henne på restaurang och något litet istället.

Näääh nu ska jag plugga matte/Geografi :|


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback