Me & You

2007-12-19 | 21:55:29 | Allmänt

If you kiss me I promise not to tell.






Uh, idag har jag vart i stallet (:
Fan vad jag saknar det, på sommarn äre så jäkla perfa då är det de ända jag gör typ: ÄR I STALLET.
på hösten/vintern finns det fan ingen jäkla tid, om man inte har körkort vill säga... som jag snart förmodligen har!!
ska bli kuligt och se vem som får det först av mig och Elina. Lena har jue inte heller körkort.. Åh lisa.. hon fyller den 3e feb alltså 1 dag innan se vem som kommer först bland oss små.. ska värkligen bli så sjukt jäkla skönt att ÄNTLIGEN fylla 18! Kommer inte bli så mycket stor skillnad så, bara med körkort och att man går inte lagligt på krogen för det har jag ju inte gjort dirr. (Övningskörde till mamma förut alltså. fan så grym jag är (H) haha.)

Uuh vad jag värkligen vill ha BMW :'| Fan bara dregglar då jag tänker på den. GE MIG!
men näh, fan 15.000(barskolan) + 7173(flygbiljetten, Thailand) + 2500(Trysil) + 5000(Fickpengar till Thailand) + 10.000(fickpengar till magaluf) = 39.673 känner inte riktigt att det är läge att lägga på nästan 200.000 där ne, fan vad min pappa skämmer bort mig. Känner att fan vad han jobbar för att ha råd med allt han ger mig.. så den där BMW flå´t asså men du måste nog ta och vänta! Pappa du är världens bästa <3



Imon äre julavslutning i skolan, uuh ohrkar värkligen inte gå! Inte ens på det. Ska nog julhandla istället? Behöver köpa lite mer julklappar.. köpt 2 änsålänge bara :/ fast har fan inte pengar till de egentlien.. Sen måste jag köpa en nyårsklänning, nyårskor, smink, fransböjare m.m. uuh...  Funderar på att köpa en rosa nyårsklänning (: sött som spunnet socker!

näh nu ska jag kolla tvn i brist på annat :)
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback