feel the shot, body rock, rock it don´t stop.

2009-09-01 | 13:52:58 | Allmänt



Idag är det faktiskt skinande sol ute och 1 september, kors-i-taket. Blåser visserligen men det är verkligen skit samm nu när det iaf inte är regn. Det bara regnar och regnar, blåser och blåser, blir mörkare och mörkare och blir framför allt kallare och kallare för varje dag som går. Sommaren har gått fruktansvärt snabbt, alldeles för snabbt. Så blek som jag är iår har jag nog aldrig varit innan och det är verkligen skämmit, lite BUS eller en vända i ett solarium snart känns som om det skulle vara på sin rätteplats. Sommaren i sig har varit dålig iår, men dom gångerna det har varit bra väder så har jag istortsätt jobbat, känns sådär sorgligt.

Nåväl, igår så lagade ju vi (jag, medan Mats fixade cykeln) pannkakor. Fruktansvärt gott, yummi. Sedan så var jag tvungen att springa till bussen för att jag skulle vara på jobbet 20.00 för introduktion var där 20.00-21.40 ungefär. Alla nyanställda verkar jätte trevliga, stod och tjötade en hel del med två av tjejerna när vi väntade på våra bussar efteråt, jag tror att jag kommer trivas super bra med arbetskamraterna. Börjar på Måndag och det ska faktiskt bli riktigt skönt att ha ett jobb igen! :)



Varför går alltid första pannkakan sönder egentligen? Visserligen inte alltid helt, men jag råkar alltid göra fel på något sätt, råka köra igenom stekspaden på kanten eller i mitten eller något liknande.


Nej nu ska jag nog ta en liten promenix, eller kanske testa cykeln? Måste iaf vistas egrann ute i det fina vädret när det väl är framme eller hur. Later!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback