Springande på IKEA och utomlandsplaner.

2009-01-27 | 00:23:47 | Allmänt


Hejsan vänner.


Gah, lång dag det har varit idag. Varit på IKEA flera, flera timmar. Li handlade massa massa nytt, såsom... spegel, diskställ, bestikställ, växter, glas, hylla, krukor osv. hur mycket som hellst iaf, tur att någon fick handlat. Men jag ska dit en sväng snart igen och då ska jag handla nytt soffbord, matta osv. blir säkerligen något mer smått och gott om jag känner mig själv helt rätt så kan jag inte hålla fingrarna i styr helt och hållet. Var hemma vid 9, Nu borde jag egentligen skriva att jag är jätte trött, men sanningen är att jag har öevrskotts energi, har inte ro till att sova just nu, har satt på fight club men kan
inte säga att jag kollar så mycket, står mest i bakgrunden medans jag sitter och kollar på resor inför sommarn, det kommer förmodligen bli 3 stycken som det ser ut just nu!




- England, London (11/6-15/6), lång weekend tillsammans med Jonna, leva loppan och shoppa loss + Britney Spears konserten. Datumen där är reda bestämmda tror ni jag längtar?

- Mallorca, Magaluf. det va väl inga tvivel om att jag ska besöka mitt älskade Magaluf i sommar igen? Blir nog slutet av Juni tillsammans med Jonna, Emelie osv.

- Cypern, Ayia Napa. hade jag med tänkt att hinna med iår. Tillsammans med Angelica, Ronja, Rickard osv. i Augusti.



.. Och för er som undrar eller inte förstått så älskar jag att vara ute och resa. Bästa jag vet tror jag! Nästa lång resa blir förmodligen till Australien, ev. till Brasilien. Ska iaf försöka komma iväg till dessa ställen innan jag åker till Thailand igen. Men man vet aldrig med mig, klämde in Thailand 2 gånger under 2008, inte illa pinkat va? (Fasen vad jag längtar efter värme och brunheten, att man tappar färgen så himla fort är så tröttsamt..)

Vad tycker ni om att resa? Reser ni något? var har ni varit? drömresemål?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback