YEYE, SOMMAR TIIIIDER.

2009-02-12 | 00:47:45 | Allmänt

VARNING; LÅÅÅÅÅÅÅNGT INLÄGG!

Åh, jag kan inte sluta tänka på hur sommar 2009 kommer bli. Känner på mig att den kommer bli sjukt bra, kommer nog tillbringas en del med Jonna, (på bilden är vi i Sunny Beach, Bulgarien) jag hoppas iaf det för vi är två som vet hur man har kul utan gränser (vad som hände i SB, stannar i SB) vi har ju varit inne på att ta en sista minuten resa + resa till magaluf. Men nu har vi kommit på en briljanta idén att bila ner egenom europa, köra tyskland - frankrike - italien - kroatien eller något liknande i 3-4 veckor hur kul hade det inte varit lixom? Vi har planer, men hur dom kommer utvecklas vet jag dock inte. Men jag hoppas ärligt talat mer på en bilsemester för tillfället. Visserligen så är jag väldigt ledsen över att behöva skita i mitt älskade Magaluf, men har inte egna pengar att sticka iväg 5 veckor i sommar till olika ställen. Känner helldre att jag lägger en stor summa på en redig bilsemester genom europa och se massa fler och intressanta ställen och välja lite själv än att åka till sunny/cypern/rhodos och sedan magaluf (men att skita i magaluf svider ju som sagt) men det kommer säkert bli kanon bra hur vi än gör. Grejen är att vi kommer förmodligen bara vara två som sticker, ev. tre om Emelie väljer att följa med på bilsemester oxå. Vi ska prata lite mer om detta.. ju fler desstu billigare, men ju fler ju trångare. Fast tre stycken är helt okej, har ju inte världens största bil direkt.. Jag bara kom på den idén och vräkte ur mig den via telefon till Jonna. Ska ju trotsallt till London i juni med och inte tänkt snåla där dirr. Sedan gäller det att prioritera.. svårta val, Ska räkna på allting och se vad som känns bäst, vad som är billigast, dyrast osv. får helt enkelt se hur det utvecklas! - JAG ÄR SÅ NYFIKEN!



Jag vill ju även tåg och båt luffa men det får fasen vänta några år tror jag. Det är så mycket jag vill..... Blir så trött på mig själv ibland, och jag har börjat bli lite rädd för Australien, va fasen haj attacker hela tiden 4 stycken iår redan eller något liknanade.. Jag som är livrädd för dessa hemska monster USCHA!


Ouff, klockan är mitt i natten och jag är inte det minsta trött. Suttit och pratat med Jezper på msn hur länge som hellst det är Jimmy som gick i min barskolegrupp, hans "platsbror" som jag träffade en snabbis när dom kom ner och hälsade på Jimmy. Kanon trevlig kille... han ska gå barskolan nu iår, och han längtar... I know the feeling! Han tycker jag är en svikare som tänker skita i Maggan, det tycker jag med.. Är många som ska ner och säsonga ur min grupp, eller iaf flera stycken Jimmy, Fanny, Caroline, Mimmi, osv. osv. vad jag iavrtfall har hört. Sedan kommer ju säkerligen gamla goda hederliga säsongarna sedan innan vara nere även denna säsongen. GG staff, Glade viking staff och e4an staff m.m. :) dom är helt underbara dessa säsongare. blöh, nu måste jag sluta tänka på det hära får epanfall snart! Nej om jag ska ta och kolla klart på Eagle Eye som jag bara fick se 15 min på förut? hittade annat att göra.. Nattinuffsan ♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback