SOO FRESSSSH!

2009-12-16 | 22:53:48 | Allmänt


Nagellacket jag köpte i färgen Freshy ifrån Mavala är jag helt förälskad i helt klart, ingen tvekan. Är det inte himla roligt och mysigt när ens partner märker små saker på en? hjärtat la märke till mina naglar direkt han kom hem och innanför dörren ungefär, vilket jag tycker är super kul.



Tyvärr gör inte mobilkamran färgen rättvisa, men som sagt jag är helt förälskad i färgen.



Vi har spenderat kvällen tillsammans i soffan idag, kollade på två Beck filmer. Vi har sett ett par stycken nu kan man ju säga, har ett par kvar med så dom är inte slut än. Just nu sitter jag och gör ingenting, hjärat gör likadant vid sin dator. Funderar på om jag ska gå ner och duscha och sedan lägga mig i sängen och kolla Paradise hotell har missat flera avsnitt nu ju. Tur att dom kommer upp på tv6 play säger jag bara!! Är det inte konstigt att man bara måste kolla på ett program som man egentligen skämms över?

Imorgon ska jag ev. träffa lil sis över en fika. Vi skulle höras av imorgon förmiddag, komiskt att vi träffas mindre nu när vi ändå bor i samma stad än innan då hon bodde i frändefors/brålanda. Jag bor i Tolered och hon bor i Kallebäck inte speciellt lånt om man jämnför med innan så att siA. Nog om, nu ska jag ta mig ner i duschen och sedan blir det lite Paradise Hotell. Heppååååååre.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback