redan planerad fredag?

2008-09-29 | 23:31:00 | Allmänt



Hejsan sötisar!

Nu har jag haft min film och frossar stund. Är tok trött somnade egrann under filmens gång men i typ 5-10 min max. slummrade till bara i stortsätt. Filmen var sådär ass... sätt mycket mycket bättre. Snackat lite med Angelica om helgen, om fredag rättare sagt. Vi vill köra en mysig hemma kväll typ göra gott käk, bada jacuzzi, basta och sådär. Dricka lite gott och sedan efter det så vet vi väl inte riktigt, men klockan springer iväg som attans när man har kul så vi får väl se. änsålänge är det bara Jag, Kev, Angelica, Rickard, kanske Markus. Vi får väl se om de blir mer eller om de blir vi, meningen är ju att de ska va rätt lungt. Fast tja, allt brukar inte bli som man tänkt.


Igår kväll eller ah inatt säger man väl vid halv 1 så klickade jag även hem L´Oreal Shine Blonde från www.bellme.se 500ml för 99;- (+frakt) är ju inga pengar alls, nästan gratis.  (tror det kostar närmare 200;- hos frisören minns inte om de är för 500ml då men jag tror inte det utan de lär vara mindre.)  L´Oreals blonde serie är super bra - Enligt mig. Köpte ju även när dom hade silvershampoot osv. tummen upp för www.bellme.se alltså.

Jag klickade även hem tre plagg från www.Forever21.com förut med. SUPERNICE!



  


Ska åka in till Torp nu i dagarna (igen!) och kolla lite på snygga långa koftor som jag kan bära lätt till tights och ett skärp. Super skönt och super snyggt. perfa vardags outfit! Kolla lite efter lite snygga skor med.  Borde egentligen vänta med skor och väskor tills Thailand. Dom har super snygga skor och väskor (och nej jag menar inte fejkväskorna) utan inhemska märken som är göra fina. Hittade en himla massa när jag var där sist iaf så hoppas det finns lika mycket när jag kommer ner nu igen, det ska bannimej shoppas.. Köpa minst 3 fina klockor med. - LÄÄÄNGTAR!¨


Fixade i min gaderob idag med efter det hysteriska anfallet jag fick när jag skulle åka i fredags till pappa, bara slängde in armarna och rev ut det jag tänkte ha eftersom jag hade så brottom. Tog med typ 6 olika outfits för 2 dagar, besluts ångest vad jag skulle ha på mig typ. Köpte ju en super fin svart skjortklänning och ett par super fina ljusbruna skor i torsdags (tror jag det var?) som jag tog på mig till ett brunt brätt skärp på fredagen iaf.   Nej nu sitter jag bara här och babblar, jag borde gå och lägga mig. - hur va det med att lägga sig tidigt Keela? Tja, klockan är iaf inte 12 än. Nej Nattinuffsan vänner sov så gott. (:  


Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback