Ny parfym? Ja varför inte testa den nya med Cigarettfimp doft?

2008-06-01 | 01:02:46 | Allmänt

Ja vrf inte? Det känns väl lockande? Herregud vem vill inte lukta cigarettfimpar menar jag? Nåågon kampanj någon har för att få folk t att sluta röka så delar dom ut den "parfymen" bra där! Hoppas det hjälper för på tok förmånga förstör sina kroppar på alla sätt och vis pga dom jäkla cigaretterna. SLUTA RÖKA!

Sitter här en sen lördagskväll och kollar lite på tv och är mega trött. Idag tog jag ett stort steg ut i världen och tvättade mina egna kläder för första gången! Yeeey och det lyckades 3 hela maskiner och inget blev missfärgat eller krympte i tummlarn, jag är helnöjd över mig själv! (Y)  




Jobbade som sagt sent igår, efter jobbet så grillade jag, Martin, Bosse och Susanna en sväng och drack några öl (Y) jag snubblade på en sten på hemvägen och skrapade upp mitt lilla knä. Ajaj. Bumma!

Oscar
skrev ett sms precis när jag nästan somnat i soffan "ring åh säg du är i trollhättan"         - Jag är i trollhättan. ringer jag och säger dirr haha men hörde mindre vad han sa haha jag är så dum ibland HAHA! Men han va nog dummare så full som han va :) Like always! inte nyttigt för levern vännen (;  Fan att jag raderat smsen men, haha fick ett roligt sms bara sådär när jag lagt på en stund efter "sluta gå så fort jag vill hinna snubbla emellan kebabstånden!" eller ngt liknande.. hahahaha jag fattade minst, han fattade nog inte riktigt heller näh men de va lite kul.

Vaknade 07:20 av att min mobil ringde imorse, en lördag. Jag ramlade ur sängen så rädd jag blev, verkligen ramlade ur sängen haha, de är en sån sak som Keela gör någon gång ibland blir livrädd för en liten mobiltelefon som ringer... ( hysteriskt personen vägrade att lägga på. ) hasade mig över golvet och letade efter mobilen som jag hittade under sängen som den brukar ligga på morran om jag somnat med den i sängen.. (Y)      Så va de Ida och jag hade totalt glömt att det var lördag och att jag var ledig så av ren reflex svarar jag inte utan jag springer ut i köket tar tag i tandborsten, vatten, tandkräm, vatten, munnen... borsta, springer på toa, borstar, spottar, borstar, spottar tvättar ansiktet, springer runt som en galning och letar efter ett arbets linne (eftersom vi bär marinblå arbetskläder på överkroppen där det står Hafsten SweCamp Resort osv. på så måste jag ha ett sådannt på mig ch har säkert tusen men hittade såklart inget) tog en bikiniöverdel slängde på mig och sprang ut i bilen och körde iväg till jobbet va framme 07:32 alltså tog det mig 12 min att göra allt detta och jag springer in och beklagar mig för att jag är sen och bla bla bla bla och då brister alla ut i ett mega skratt!!!!! "MEH VA FAN ÄRE FÖR FEL PÅ ER IDIOTER?" gapar jag..  visar det sig att ja, de va ju lördag och jag va ledig och Ida undrade bara om det var någon var borta i receptionen så hon kunde hämta växel så hade hon inte susannas nummer så hon ringde mig för att hon trodde jag jobbade.    Gissa vem som var gladast när hon upptäckte att det var lördag?    ja sur som en citron åkte jag hem, bums i säng, stängde av mobilen och somnade som en stock dirr och sov så jäääääävla skönt. Vaknade och raka vägen till kylskåpet och åt och sen dirr t stranden och gick upp och pratade med Ida en snabbis. Fan ta henne för imorse haha! :D            

Hoppas att någon iaf fick ett litet leende av mitt lidande imorse..   "/

Nej, nu ska jag fixa mig för sängen och sedan bädda ner mig i sängen och kolla på The Bank Job börja kolla på den iaf kommer väl med stor säkerhet att somna rätt så fort. Imorn ska jag och Papi t stan och handla lite kläder och skor osv.  Växla lite pengar till Bulgarien med kanske.. får se vad som händer och sker. Blir nog stranden några timmar innan med (:


Tjingeling Badring
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback