nyfiken i en strut!

2011-03-05 | 23:36:26 | Allmänt


Igår kväll så spårade det som sagt lite, vi mötte två av A killkompisar ute och dom fick med oss på något som jag aldrig varit på förut eller är intresserad av - men rent av nyfiken på vad tusan det är med dessa ställen. VI GICK PÅ STRIPPKLUBB AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA! När krogen stängde kl. 5 så var vi lite för fulla och lite för glada och borde inte gjort något annat än åkt hem men vi hamnade liiiiiiiiite fel. Men ja, nu har vi gjort det och inte igen. Man måste la se det någon gång i sitt liv för att stilla nyfikenheten ^^ Jag är inte den som är den serrni.

Att jag erkänner det här är sjukt. Eller egentligen inte, beror på hur man ser på det. Vafan en strippklubb hur farligt kan det vara? Inte så farligt, men visst kännde man sig en aning missplacerad även på den fyllan vi hade igår, jösses!


Har varit varit sådär slut som artist idag, men ändå mått hyfsat. Sovit tyP 3h så jag är jävligt trött! Som tur va så hade jag inte stallet förens sent på kvällen (kl. 20) så jag var förhoppningsvis körklar när jag satte mig i bilen. Påväg hem ifrån stallet så hoppade jag in på coop och köpte B&J till mig och älsk + lite lösgodis och rostad majs. Var snäll och köpte chips till A med, vi ska snart mysa ner oss i soffan alla tre och kolla på Tangled. Hoppas jag inte somnar, hade varit väldigt dåligt av mig.


P och A bakom handen.



såhär var det hela kvällen, suddigt.











vilka karlar som somnar.



påväg hem kl. 7 på morgonen.



körde på silvrigt nagellack.










Kommentarer
Gaymasen säger:

Haha, insane. ^^



Och se filmen! (Min Låtsasfru), den är galet rolig :D

2011-03-07 | 11:45:13
Bloggadress: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback