vad vill jag ha till middag idag rÅ?

2011-02-10 | 18:55:35 | Allmänt


Mår fortfarande pyton och ska jobba imorgon, 16h och jag ser inte fram emot det. Börjar kl 16 imorgon och går av 08 på lördag morgon. Men blir mysigt att få krypa ner och sova på lördag med hjärtat i sängen, det är lyx. Att få ha sovmorogon tillsammans hihu. ♥


Idag har jag haft utsläppet i stallet, tänkte mobilblogga me fick aldrig iväg det. Dumpade av hjärtat på jobbet och stack till stallet och var där lite över 7. Gav frukost och sedan utsläpp, mockade och fixade mitt foder och därefter tog in Morando och sedan longerade jag honom lite innan jag red. Vädret har ju varit hemskt idag, blötsnö och regn och det var långt ifrån mysigt att rida i kan jag lova... Har varit med S idag och hjälpt henne lite och nu sitter jag här hemma och väntar på att hjärtat ska bli klar så att vi kan åka och handla lite kvarg och sådär på Lidl.

Har inte ätit middagen än, har inte bestämt vad jag är sugen på. Igår var det ju pannbiffar och jävlar vad gott det var. Fick lite dille på lingon och saltgurka med, gräddsås hade varit gott men satte bli på mig själv. Inte för att jag inte "får" utan för att jag inte vill börja med sås riktigt än, nästa vecka blir det nog sås och potatismosssss.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback