guldlock

2010-03-19 | 16:36:53 | Allmänt




Jag vet inte vad det är med mig men dom senaste dagarna har allt bara varit skit. tyP. Antar att det är det gråa utanför fönstret, som tur är det inte kallt ivartfall utan +5 här hemma hos oss. Vart iväg till gymmet förut och sprang sedan iväg till systemet en snabbis. Plockat upp skiten ifrån sängarna igår som vi bara lät ligga i hallen hade ingen ohrk till att göra det igår nämligen. Ska väl springa bort med det sedan eller om det blir imorgon.

Måste bara visa min lock jag har i luggen, I löööööv it. Jag går emot strömmen och älskar mitt självfall till 99% finns absolut dom dagarna då jag skriker åt det men mestadels så trivs jag enormt med mina lockar. (Dom dagarna då jag får för mig att platta håret, dvs. när jag går ut ibland.) Borstar jag ut håret med borste så blir det fina vågor, men om jag låter bli att borsta det så blir jag lockig. :] 

Nu ska jag ta och kika lite på tvn och gosa ner mig i soffan, är som sagt på alldeles fel humör för något just nu. Kommer bli en riktig filmkväll idag känns det som + en stor skål med lösgodis. YUMMI!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback