powerwalk

2010-07-05 | 22:19:17 | Allmänt


HEMMA!

Jag skrev ju igår att jag invigde mitt nya jag tyP, det innebär att jag ska sluta dra ut på saker och ting typ det här med min hälsa. Jag börjar och sedan kommer något ivägen typ som benhinneinflammationen. Jag fick nog av mig själv igår så jag stack ut på en powerwalk och kännde inte av benhinneinflammationen någonting så jag hoppas/antar att den är borta nu, detsamma idag kände ingenting. Hjärtat följde med mig ut idag vilket jag blev mycket glad över, självkalrt vart det en powerwalk men jag fick sånt jävla håll där på slutet så därav "powerliknande" när jag bloggade ifrån mobilen, hehe. Jag satte på stegräknaren lite sent (missade typ 5-10 min) men vi/jag gick ivartfall 5774 steg och det känns rätt okej?

Vi har helt fantastiska vandringsleder här vid oss och det är ett stort plus när man går ut och en powerwalk/promenad. Mycket skog och sjukt bra vägar om man håller sig till dom "stora" lederna, finns mindre stigar och leder där det är lite mer skog så man får lyfta ordentligt på fötterna när man går/springer. Tänkte ta med mig kamran någon dag och visa lite, svårt att fånga på bild garanterat men försöka kan man väl ändå göra. Nu ska jag ta mig ur mina kläder och hoppa in i duschen!





Kommentarer
Cajsa - F O T O B L O G G säger:

Hej vännen

Åh, skulle du kunna vara snäll och rösta på min söta bild. Man kan rösta 1 gång om dagen, ta endast 2 sekunder och jag kommer bli så glad.



http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711



Tack på förhand (du behöver inte skriva att du har röstat för det ser jag) <3



Ha en bra dag nu då.

(Fårlåt om jag har skickat detta innan) <3

2010-07-05 | 23:01:19
Bloggadress: http:// www.hallgreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback