två dagar kvar...

2010-01-03 | 20:34:29 | Allmänt


Sitter i soffan och är proppmätt, lagade spagetti och köttfärsås till middag och det satt fint i magen kan jag lova. Dagen har varit väldigt seg, gick upp väldigt sent vilket inte är OK egentligen men what a häck, om en snigel kan sova i 3 år så kan väl jag sova en stund jag med? Trots att jag är mätt som få så kan jag inte låta bli att snegla åt godis skålen från igår.  








TVÅ DAGAR! Vårat flyg lyfter 22.25 på tisdag så vi behöver vara på Landvetter vid 20 tiden ungefär. Åker alltså hemifrån runt 19 tiden om det skulle vara några problem på vägen osv. Pappa kommer ju åka med ner i 3 veckor men han flyger ifrån Arlanda så han sover här imorgon eftersom han ska ta flyget tidigt ifrån Landvetter till Arlanda och sedan går hans flyg därifrån ner till Phuket. Han kommer möta upp oss när vi anländer till vårat hotell med en kall och lite inhandlat vatten och sånt man behöver, hur snällt av honom? Vi bor på två olika hotell så vi kommer mötas på stranden på förmiddagarna och sådär.


Är fruktansvärt grinig över att min kamra fortfarande inte har kommit och jag åker på semester på tisdag, hur glad är jag över det? Pappa har lovat att jag får låna hans, men fortfarande helt galet förbannad på Nikon som lovade mig dyrt och heligt att få den innan julafton. "##¤%¤#&%¤&%/&/=)?=(=)(/&/&%%¤33"!23"@.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback