dålig update förblir..

2010-01-26 | 14:54:27 | Allmänt


Har varit iväg på Phi Phi en natt, och igår sov jag tidigt och vaknade sent, sov väl i säkert 13-14h var oändligt trött kan man säga. Idag har varit pappas sista här i Thailand, imorgon bitti så flyger han hem till Sverige igen medans jag och hjärtat har 1 vecka kvar utan semestern här nere. Kan ev. bli en sväng till Krabi 1-2 nätter, vi har inte riktigt bestämt oss utan får se vad som händer och sker. Vet iaf att jag ska ta vara på den sista veckan och lapa sol och ser faktiskt lite fram emot att landa i ett iskallt Sverige torsdagen den 4e feb klockan 01.30, alltså min födselsedag. Känns som om jag kommer sova rätt länge men det är ju inget konstigt med det eller hur? Man får faktiskt sova länge trots att man fyller år! Alltid skönt med semester men alltid skönare att komma hem. (Japp, jag skrev det och jag menar det.. måste ha lite vardag, det har man inte på semester. Jag längtar efter att komma hem och börja sätta igång med träningen och skaffa mig ett jobb. Hamna i en rutin...)

Sitter på pappas hotellrum och surfar lite, lägger ut lite bilder på facebook osv. ska dra ut och käka och sedan ska vi bowla, jag är vääääärdelös men tycker att det är hysteriskt roligt. Dom gångerna jag väl får strike så gapar jag och skriker av glädje, nog mer glädje att se mig dock.. haha :) Och när jag ändå håller på att skriva en massa skit så kan jag ju tillägga att jag gick rakt in i pappas glasdörr - inte alls klantigt? Jag känner att det kommer förbli lika dålig update resten av semestern som det har varit under dessa 3 veckor som gått, ni får helt enkelt nöja er med dom få som kommer in, har ju mest lagt ut lite bilder. Roligare med bilder än text aiiight? När jag kommer hem lovar jag att styra upp bloggningen igen.

 












Nu hinner jag inte lägga in mera bilder, internet är inte det snabbaste här så att siA. Nu ska vi käka och bowla, önska mig lycka till :) Hepåååååååre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback