upptagna dagar mina vänner.

2010-12-25 | 22:00:31 | Allmänt


Hej allihopa och en god jul på er!

Igår hade jag fullt upp och hade noll tid för en dator som ni säkert kan förstå. Vi åkte i torsdagskväll till mina svärföräldrar och sov hos dom, vaknade där på julaftonsmorgon och åkte iväg och fixade lite innan vi var tillbaka vid Stala och bakade lussekatter och åt en juliglunch. Därefter så tog vi den lilla skitbilen och åkte till syrran där min familj höll till, det kom hela TVÅ tomtar och både hundarna (tre stycken) och barna (tre stycken) blev helt tokiga. Det var julbord, julklappsutdelning, massa julgodis, skratt, mängder med kärlek, julklappsspel och allt annat där emellan. Min fina familj, och min fina andra familj dom är underbara hela högen ♥

Jag var och fick mina toppar klippta och utväxten färgag i torsdags, om jag bara kunde fånga den hemska utväxten på bild... urk vad skönt att vara fräsch i håret igen. Den 10/1 så är det jag som sitter där igen och drar en helfärgning lägligt innan Bali.



bjur på denna bilden, försökte fånga utväxten men istället får ni se hur oändligt trött jag var, menar kika bara på mina påsar under ögonen. SICK!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback