storm?

2009-09-04 | 11:59:34 | Allmänt



Idag har jag faktiskt varit uppe ur sängen sedan lite över 10, känns bra. Måste börja komma upp egrann i tid  även om jag inte jobbar känner jag. Jag kan utan problem nämligen ligga och dra mig i en evighet som jag skrivit som så många gånger förr..

Sitter och mumsar i mig lite frukost, sedan så ska jag ta och åka in till stan och klippa mig. Inte min vanliga frisör så jag är rätt nervös, mitt älskade hår. Försöker spara ut längderna nu så jag ska bara toppa mig idag får se om jag lägger i lite slingor med ev. kanske tar en sväng hem till syrran med om jag ändå är ute och ränner. Vi ses visserligen ikväll förhoppningsvis. Jasmine och jag har planer på att ta en sväng på avenyn ikväll och syrran ska med ut så vi lär ju möta upp varandra så himla skönt att hon kan följa med ut nu, hon har ju blivit en stor tjej (;

Nej nu börjar jag få lite bråttom, ska va hos frisören vid 13.00. Det blåser storm ute och regnar var 10e minut jag blir så himla trött på det svenska vädret. Hade jag haft tid och tillräckligt med pengar hade jag tagit en sistaminuten resa någonstans på direkten. Men Thailand ligger iaf och väntar. 5/1-3/2 åker vi iväg och det ska bli så himla skönt och mysigt.. ♥ NEJ SKYNDA SIG VA DET JA.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback