Vuxenpoäng.

2009-01-06 | 23:19:15 | Allmänt


.. Måste faktiskt säga att jag förtjänar lite vuxenpoäng. Jag har blivit så himla flitig med sparande, jag sätter in iaf 1000;- i månaden och det tycker jag är kanon för att vara 18, strax 19 fyllda. (Åh, snart är min födelsedag!), Och så har jag börjat inhandla egna saker, så när jag flyttar helt och hållet hemmifrån så har jag nästan allt jag behöver, det nödvändigaste. Ska köpa mig en ny redigt stor, maffig, fin och härlig soffa när jag flyttar iaf, första jag ska köpa, och köksbord och stolar såklart det äger jag inte än. Ska åka och inhandla lite nya bäddsätt och kuddar till soffan och så när lönen kommer, även mer målarfärg, är även förbannat sugen på att köpa mig ett nytt hemmabiosystem, och kamra. Vi får se vad som händer och sker med lönen.. Kommer få en rätt härlig lön denna månaden så lite nya kläder, smink och något par skor ska inhandlas helt säkert. Men nog om..


Sitter och gör verkligen ingenting just för stunden, snackar med lide folk på msn och kollar lide på YouTube, vem va de som sa att skadeglädje är den enda sanna glädjen? den människan har nog fasiken rätt till 100%. Klippet på killen här under, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA FYFASEN VAD JAG GARVADE!




Hoppas ni log lite iaf, jag tycker iaf att det var förbannat roligt. Niklas som sa jag skulle kolla detta klipp, haha så roligt!
Killen borde fått oändligt ont, stackarn haha, han blir så så störtlurad.. haha! Nu ska jag duscha.







Kommentarer
Toby Hagberg säger:

Det tror jag med!:)

2009-01-07 | 01:11:00
Bloggadress: http://tobieee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback