MAAAAATS, MAAATS, HEJ DEHÄR ÄR MATS!

2009-02-28 | 13:07:22 | Allmänt


Hejsan vänner!

Hur mår vi på en lördag som den här? Jag mår helt underbart, tro det eller ej, va någon timme jag inte mådde helt okej men två alvedon och vätskebristtabletterna gjorde susen så nu är jag fit for fight igen (nästan iaf). Vaknade halv 7 imorse hemma hos Mats och kunde inte somna om, vid halv 9 gör Bränne en runda till toan och jag fick genast övertalat honom att vi skulle bege oss hemmåt sagt och gjort. Nåja, gårkvällen va mer än bra, den blev så jäkla lyckad, helt galet vad kul jag hade. Kommer kunna leva på denna kvällen en lång tid framöver.. Tack för en superkväll allihopa!

Tyvärr så glömde jag ju såklart kamran, så typsikt när de är en sån kväll man alltid vill minnas, har lite på mobilen men de är inte mycket, dom andra kanske har något, ska ta och kolla de.


Idag är de lördag ja, vad gör man idag? Vad ska ni göra idag? Just nu sitter jag hemma hos pappa och slöar i soffan, och lånar hans dator lite, kollar på flyg och hotell i London. Jag sket ju i sistaminuten resan så idag bestämde jag och Li att vi ska åka på en weekend till London i början av April. Kommer bli hur bra som hellst ♥. Komma ifrån vardagen lite. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än men jag ska iaf stanna kvar i std, ev. träffa Bränne osv. senare ikväll inget som är planerat än time will tell helt enkelt. Ska nog ta och riga Kev och se vad han gör, ringde och väckte honom vid 11, men han somnade nästan i luren så vi skulle höras av om ett tag, nu lär han väl ha vaknat? åH, jag är så trött... men vågar inte somna, lär sova hela dagen om jag inte blir väckt av någon eller något. Nej nu ska jag ta och äta lite, är monsterhungrig. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback