havregrynsgröt, ägg och juice.

2009-02-12 | 14:02:45 | Allmänt


har jag fått i mig nu två dagar i rad tillsammans med mamma vid bordet. Kanon mysigt, idag åt jag dock sirap till gröten istället för sylt. mumma!

Inatt drömmde jag en sket äcklig dröm om och om igen, den va inte hela tiden samma utan de va som om jag spelade ett spel eller ngt, klarade jag ite fly första gången så vaknade jag och somnade om igen då jag gick tillväga med att fly på ett annat sätt.. vaknade sisådär 4-5 ggr och "spelade" om från början och vid sista försöket så klarade jag mig.. trodde jag... istället så ställde jag mig på en tågräls och tog självmord. :| Så himla äckligt, kunde inte röra mig även fast jag inte ville dö. Men nog om..

Vaknade imorse av att Li ringde och väckte mig, eller ah klockan va la halv 11 eller ngt liknanade. Kunde ju såklart inte somna om så jag satte mig och kollade på lite serier, de fick bli House. Nu sitter jag och gör mest ingenting alls.. Måste egentligen ut i stallet snart och få gjort mockingen eftersom jag inte vet vad jag ska göra idag och har inte tid med spontana ryckningar om jag inte fixat för Morando. Så jag får helt enkelt gå ut och göra det nu!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback