underbart väder!

2008-09-13 | 20:09:11 | Allmänt

Idag har det vart så underbart väder ute, tokklockrent verkligen. Vaknade av att solen (hade gett upp hoppet att det fanns en sådan!) lös rakt i ansiktet på mig och att de kokade under täcket. Upp och hoppa klockan vara bara 9 men det struntade jag i, käkade lite frukost och tog på mig ridkläderna och gick ut och fodrade Bolisia. Sedan tog jag en snabbtur på Preme.. Eftersom Madde har sagt hon ska börja rida honom nu så ska jag avvakta med honom.  Stackars häst han kommer aldrig bli riden! 

Gick sedan in och böt om till jogginkläder så gick jag ut och gick med Disa (: Tog med mig en påse om jag kanske skulle hitta lite kantareller och det gjorde jag, nästan 1L och va inte ute i mer än 45 min. Sedan gick vi hem och åkte sedan upp till Håkan där jag fick höra gårdagens skvaller av mamma, haha att "gamlingar" kan ha så kul? Man märker verkligen på mamma hur bra hon mår nu, Jag tror inte hon tänker på Pompe lika mycket längre, och att hon inte behöver ha sådann ångest.. Han är ju borta nu och hon måste ju få hitta kärleken igen, eller hur?  - Vi saknar dig Pompe! 
Idag blev det hemmagjorda hamburgare t middag, lika gott som alltid.. Och efter middagen blev det ridkläderna igen och gick ut och red i 2 1/2h så skönt! solnedgång när jag va påväg hem så tog jag en svängom ner till stranden och red längst med den, såååå fint. Så nyss kommit in ifrån stallet, ska bara ut och ge dom lite hö sedan så ska jag hoppa in i duschen, den har jag längtat efter länge nu. Ska nog åka upp och se vad mamma och Håkan gör efter det, hoppa in en sväng i receptionen och prata med Ingela om lite jobb.  Nej nu blir det duschen, Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback