Underbara Oslo.

2008-09-20 | 13:53:05 | Allmänt


Hejsan vänner!

Jag är ju som sagt i Norge nu, Igår så tog jag ju färjan över till Sandefjord.. Gissa om jag bara va tvungen att handla? Ni ska få se fynden någon dag snart.. Jag fick ett ryck och köpte mig ett par fina stövlar i Sandefjord i väntan på tåget, sen bar det av till Oslo. Yey!

Caroline
mötte upp mig på Oslo S (centralstationen), stannade och köpte en ny mobil till henne då hon är så klantig och tappar sina stup i kvarten, Killen som hon fick hjälp av kände hon tydligen och han va tvär fin. Och värkade dundersnäll. (Han ska med oss ut ikväll ^^) så gick vi hem till henne, snackade en himmla massa på vägen non-stop-talkin´ verkligen. Så kul att träffa henne igen. När jag kommer upp till deras lägenhet tappar jag nästan hakan. en lägenhet på 135 kvm. inte dåligt, mitt i stan och den är dunder fin. Och vad bor hon med? Jo 4 skit trevliga killar (Per är digg alltså, Raur.). Vi gjorde iaf inte mest igår kväll, satt och slappade i soffan och spelade Fifa med 3 av killarna, Per minns jag iaf namet på. dom andra hette något mer skumt, men kommer nog lära mig idag. Tonje dök upp först, sedan kom Marina med. åååh tjejjer, jag tycker om er så himmmmmmmlans mycket. Jag och Tonje tog oss en tur ner till Oslos bästa kebab vid halv 12 och käkade. Mums! la oss vid 2-3 tiden satt uppe och snackade och kollade film. Både Tonje och Marina sov kvar här. Klockan är snart 2 och alla ligger fortfarande och sover förutom jag och Marina som stack t jobbet imorse. - Dax att vakna sötnosar!

Idag blir det utgång så det står härliga till. Förfest här hemma hos Caroline och pojkarna och sedan så ut på stan. Pojkarna ska med ut oxå. och även Tonje.  Ska få upp Caroline så ska vi gå ner och handla, mat och sprite och hallon till drickat ikväll. Fin Fina saker. Nej nu ska jag försöka få väckt Caroline och Tonje



Tonje                                            Marina                                             Caroline


Take care!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback