Många timmar i bilen..

2008-09-23 | 23:06:17 | Allmänt


Hejsan bloggen!

Ja idag har det varit en dag med en jävla massa timmar spenderade i en bil.. Gick upp vid halv 9 idag, gjorde frukost i godan ro och satte mig och kollade lite tv och klädde sedan på mig och gick ut i stallet, Pernilla va redan där, hängde in sadel, träns, rycktlåda, täcken osv. i den lilla "sadelkammaren" som finns i transporten. Fixade med hö i hönätet som hon skulle ha på vägen och litesådär, förberedelser med andra ord. Vi blev klara runt halv 10 och åkte 2 min över halv.
- bra jobbat!
Ändå tog tjejen ett tag att få lastat, är hon enveten eller? And off we go! Pernilla hade köpt en massa fika och sådär och bilturen ner till Laholm tog lite tid men ändå inte så farligt med tanke på att vi hade en stor tung hästtransport och inte får köra i mer än 70km/h men va nere på ca 4h och då med 2 stopp på vägen. Väl framme så lastar vi ur och pratar med hon kvinnan som ska ha henne osv. rider upp henne lite för att visa ungefär hur hon går. Hon va lite stel och spänd efter resan men jag tyckte hon gick bra iaf, lite vanliga löjlighetsfasoner men så de är ibland. Kollade hagen/ar hon skulle gå i, andra häsarna, boxen, stallet, personal osv. Fikade sedan och snackade lite och begav oss sedan hemmåt, vart där ett jävla tag då vi inte kom därifrån förens kl 5. Stannade och käkade på donken på hemvägem på stigcenter hehe. Haft en bra dag även fast det vart mycket åka bil.

När jag kom hem va ju klockan ändå rätt så mycket, runt halv 8 tiden så hann inte rida va så mörkt ute och syrran har snott alla mina reflexer till Växjö så måste köpa nya. En reflexväst lämnade hon iaf till mig, (mina saker hon tagit bör jag tillägga) snällt va? men det räcker inte på långa vägar. Jag vill vara heeeelt synlig. har dom flesta reflexerna på mig, väst(med blinkfunktion)/jacka, täcke, benreflexer, reflextäcke, reflexbrösta, och ibland på stigbyglarna även. Man kan aldrig vara för noga med reflexer engligt mig.. Stört farligt utan, aldrig att jag skulle tänka tanken att rida utan. - Det är så mörkt nu på höstkvällarna, eller hur? Lite mysigt men de är så deprimerande om man är ensam "/    Gillart INTE.



Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag slänga mig framför tvn och kolla på DHW, gillarT.
Beställde även igår s1 og s2 av CSI Las Vegas, skulle bara vart 1 box egentligen men gick in och beställde en till.. Blev så sugen. Älskar CSI vill ha alla boxar från alla CSI programmen.  Hoppa in i duschen va det ja. Ska jobba imorn, men bara 4h. Har en uteritt så så jobbigt är de inte, hihu.. Min älskling Nischaala har tappsko vänster fram och försökt få tag i hovslagaren i flera dagar men han svarar inte i sin vanliga ordning ibland. (Varför är hovslagare så dumma med det? När man som mest behöver dom så är dom spårlöst försvunna och man får ringa hundra gånger och lämna hundra medelanden men ändå så hör dom inte av sig?) min tjej ömmar iaf jätte mycket och kan inte gå på grus och det är lite jobbigt att undvika här ute. så svara nu din gris. Hon behöver en sko nu dirr.. 

Take Care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback