CSI lover, yes I´am!

2008-10-28 | 00:26:26 | Allmänt


Hejsan vänner!

Nu kommer det inlägg på inlägg, sry. Jag har äntligen börjat att lugna ner mig. Kevin kommer över en sväng tidigare ikväll och vi kollade på filmen "The Ruins" ingen jag skulle rekomendera. Skönt att få träffa och prata lite med honom igen va ett tagsen, eftersom jag har flyttat till Uddevalla nu så ses vi inte lika ofta längre, innan så bodde vi ju i stortsätt grannar så va bara att springa över om vi ville. Idag har jag haft fullt upp med. Ouff, men kul hade jag. Nyfikna? Sry men jag kommer inte att skriva det här, det kommer komma men inte idag.. (:

När jag åkte hem idag så va det helt kolsvart över Stenungsund och det blixtrade som satan hela himlen lystes upp verkligen, när man kom in under mörkret så va det som om de vore kväll. men kollade man bakåt så såg man den blåa himlen, känndes jätte konstigt. Precis när jag klivit ut bilen så börjar det såklart att störthagla, gjorde fasiken ont fick springa till dörren med händerna fulla och försökte fiska upp nycklarna på samma gång. Tappade mobilen i backen (som jag gör allt för ofta) så den blev såklart blöt och misshandlad men ingen skada skedd än, startat om den och torkade lite och funkar som den ska änsålänge.. Det är ju den gamla mobilen eftersom min vanliga fortfarande är inne på lagning, fick tillbaka den och dom sa att de va en fuktskada. Ta mig i röven om det skulle varit, dom fick skicka in den igen så jag väntar fortfarande. Jag har inte haft den i närheten av allt vad vatten heter så det är omöjligt, det är ju inget synligt som är fuktskadat så vet inte vad dom jiddrar om heller, när dom kollade på den sa dom att det var ett mjukvarefel och att det är vanligt på den mobilen, touchscreenen hänger sig och trycker på vad fasen den själv känner för. - SUCK.

Nu sitter jag här och kollar på CSI, för andra gången idag, kollade på CSI LasVegas vid nio såklart och nu går CSI NY. Jag bara älskar CSI, det är helt galet bra verkligen. Men nu ska jag kolla klart sedan ska jag sova, ska upp till tandläkarna imorn, uscha jag hatar att gå till tandläkaren.. Men jag måste inte varit där på ett tag så fick jag ett brev hem om att jag ska dit imorgon vid 09:20. Nu blev det ett långt inlägg igen haha, flå´t men har ju inte skrivit på någon dag så kanske lätt blir så? hihu.. Nattinuffsan, sov så sött  ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback