Barnvakt, stormvarning på nyheterna och i tidningarna!

2008-10-05 | 00:44:35 | Allmänt


Hejsan vänner!

Har ni hört att det ska bli storm ute? Det har blåst rejält idag med visserligen men mellan 02 - 08 ska det blåsa dunder mycket och varning för riktigt storm och strömavbrott osv. så gissa vem som brassar på med elementet för fullt just nu?
Hoppas iaf på att de inte blir strömavbrott. medans jag sover okej då märker jag det ju inte ändå, haha. Hoppas det inte blir allt för vilt iaf. Hästarna står ju ute! Och jag blir den som måste springa och ta in dom om de blåser upp och regnar allt för mycket..

Idag har det vart en fartfylld dag, jag och kev gick dock upp rätt sent, 12 eller ngt, men vi gick upp käkade frulle och stack sedan ut och red en sväng.. Göra duktig va han! (: Körde honom till bussen och sedans så vart de vara barnvakt som gällde. Hoppat studsmatta halva dagen ungefär, att de kan vara så kul att vara barnvakt ibland. Har ju även haft Linnea, Håkans dotter på 8 år, hon är jätte glad i mig, "plastsyrran" går hon runt och säger hela tin haha, så söt är hon. Dom ville låna min kamra eftersom jag hade den i fickan, och resultaten blev inte alltid så bra men lite roliga ibland.. Älskar mina söta brorsdöttrar alltså. Jag är osminkad och rätt så sliten på bilderna men det får ni leva med. haha (:

    
   


Nej nu får det räcka. Nu är klockan mycket och jag är helt slut efterdenna dagen så nu ska jag göra mig redo inför natten och sedan slockna i min underbara säng!  Take Care!

Kommentarer
Linda säger:

Du är supersöt på alla bilderna :)

spela roll, lite smink hit o dit, vem bryr sig ? :D

2008-10-05 | 21:14:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback