inköp från Zoovillage

2008-03-13 | 20:16:59 | Allmänt

Idag har jag handlat lite på nätet, Zoovillage va något årsedan men nu är jag "back in track" igen så att säga.. 4 par skor, 2 tröjor och 1 jacka. F.P skorna har jag ju ägt flera par av innan och vet hur sköna dom är samma med tröjorna tok sköna inköp. Bara jackan som jag inte testat eller ägt innan, men sjukt snygg på bilden och hoppas verkligen den är lika snygg på och har en bra passform (Y)


image32

Ellinor blev helt tilltad av jackan hon med, hon kan inte neka det längre. Hon vill ha allt som jag har, hon vill vara mig (;   hihu.

Erik gav mig informationen om att Takida kommer till Trädgår´n 17e april. Där kommer jag vara då, någon som honkar? Trött på folk som är så dryga nu för tin, vad är det med er lixom? Och Bränne, Manne, Raz och Ante har jag inte träffat på evigheter, Nyår i några timmar men fullast vinner, jag vann och minns knappt något men så de kan vara ibalnd ja! men förutom då va det säkert i November sist. DET ÄR SJUKT LÄNGESEDAN. Det får inte vara så mina favoriter jue "/    Träffade Ante en snabbis med för ett tagsen visserligen när jag va på krogen med Emelie sist, Linda hade fyllt 18 så dom stod i kön in när jag sprang ut med mina rökande vänner - Ajjabajjjjaa inte nyttigt för hälsan!  Så dansade lite och tjötade men de va ingen lång stund.. Vill ha en hel kväll mer er snarast!

Jag har feber, usch en massa feber 39,4 och inget jag trivs med. Ta bort det bara så jag får vara frisk. Imorn har vi en konferans med och vi är inte helt färdiga i restaurangen än. - SUCK   Stackars mamma hon kommer få tillbringa hela natten där säkert, du är bäst mamma <3




Bjuder på lite Takida efetrsom jag ändå är här och flummar.


All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

Yeah you failed somehow
But I know that you tried

And you're not coming back
I got a reason to cry




Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback