en stor jorgubbs milkshake tack!

2008-03-13 | 13:41:17 | Allmänt

Jag är så jävla sugen på jordgubbs milkshake, det är helt sinnes!



Igår så skulle jag egentligen vart till skolan, men Jasmine skrev ett sms på morran att hon inte skulle vara med på idrotten så då ville inte jag heller, sen hade jag ju geografi men den ohrkade jag inte heller med så jag satte mig på bussen som om jag skulle till skolan och satte mig och fikade och åkte hem igen. (Y) Har verkligen ingen ohrk, inte ohrk för skolan ens 1 dag i veckan... det är patetiskt. - Jag är patetisk.

Men jag har verkligen ingen ohrk för fem öre att ens tänka på skolan, den gör så att jag mår riktigt dåligt. Riktigt, Riktigt dåligt verkligen. "/     Längtar något så fruktansvärt till Magaluf. exakt 100 dagar kvar (Y)

När jag satt på bussen hem i mina egna tankar och iPoden i örona så stannade bussen på nösnäs och Jocke kliver på bussen.. Så jäkla längesedan jag träffade honom så vart riktigt trevligt. "Man ser dina tuttar innan man ser dig Keela!" Det är Jocke det, Tutt fixerad. Snart fyller han 20 med. gosh gammal gubbe (;   Han skulle på hockey iaf med Rödkuk och några andra och skulle käka och ta några öl på Ti Amo innan, det där med alkohol ville jag honka på men hockeyn fick jag skita i eftersom jag skulle träffa Fredrik (Jockes bror för er som inte vet (: )   Följde med och tog mig en cider, vart gott sådär på en onsdag... lill lördag jue (H) Fredrik kom ner sen och hämtade mig så åkte vi hem till honom och gjorde kötbullar åh spagetti och bara tjötade, kollade massa fula saker på internet osv. Bara slappade och umgicks. Ante kom hem med någon gång, det klant arslet hade ju borrat rakt in i ett varmvattens rör när han skulle sätta upp en hylla inne i badrummet btw, så klantigt. hihu!    Kul åh träffa honom iaf va hundra årsedan känns det som.. Ante hade lid feber med och skallebäng så han vart inte på sitt gladaste humör men jag fick min dunderkram som han gör sååååå bra iaf :)


Just nu så känns det som om jag inte känner mig själv. Jag mår varken bra eller dåligt. Jag känner mig bara så jävla tom, tomheten har tagit verkligen tagit över har ingen ohrk till något och vill egentligen bara gräva ner mig någonstans där folk låter mig vara ifred. Jag saknar gamla Keela, Hon som jämt var glad och inte hade några större problem.. Vart tog hon vägen?  Känns som om en stor del av mig dog med Pompe, det är verkligen något som fattas innuti mig.. svårt att sätta fingret på rätt ställe.. men känslan att vara lycklig finns inte direkt kvar längre, och jag saknar den något så oändligt. Saknar även närhet nu för tiden, riktig närhet.. Inget som håller i en månad och sedan försvinner.. Men ändå känner jag att jag inte borde eftersom jag ska sticka till sommaren "/ Jag blir galen på mig själv!     Sen så hittar jag ju alltid fel hos den jag börjar bli intresserad av iaf, varför kan inte bara drömkillen komma gåendes en dag? men, det finns ingen som står för ordet perfekt, alla har ju sina brister.. Ingen kommer någonsin bli perfekt.

Nej nu måste jag fixa mig lite ska åka till jobbet. (Y)
Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback