tvåtusenåtta

2008-01-01 | 18:18:07 | Allmänt

Hopp då vart det år 2008, YEY. Känner att detta året kommer bli ruskigt bra.
Kommer få en bra start iaf, 28 dagar kvar till jag åker till Thailand med Mamma, Mantis, Angelica, Maria åh Maria. Jag och Angelica tar flyget ifrån Landvetter till Arlanda kl 18:00  29/1 (:       Landar 18:47 på Arlanda, sen blir det antingen att vänta på Arlanda tills incheckningen eller om vi åker till Maria åh Maria i stan sålänge, men varför springa runt och flamsa in i city och dra på resväskor osv när man redan är där egentligen? - vi får se hur vi gör!
Let´s hope for a brand new start and a really good year       .



Sista dagen på 2007 började med att Hjelte åh Linnéa kom och hämtade mig vid 1 tiden då vi skulle åka in t stan till Hjeltes farsas lägenhet där vi skulle ha nyårsmiddag och sånt mysigt. Vi lagade potatisgratäng, fläskfilé, rödvinssås åh goding sallad (: vart myspys till tusen - även allt jäkla stök som var innan. Efter maten så tog vi oss en tur upp till ramberget åh kollade på alla fyrverkerierna, så sjuuuuuuuuuuukt fint var det. utsikt över hela Göteborg (som ni som vart där uppe vet) sen vart det ju mörkt så alla lampor i stan var tända skit fint, sen så alla stora fyrverkerier. Iiiih mys! Blir nog att åka åh kolla de nästa år igen (:

Efter stan så åkte vi hem till Elin. (:            nyår är så överskattat       .


image9

Blev tyvärr inga tokbra bilder med kamran hade glömt ändra inställning. :|





Sitter och funderar på om jag kanske ska åka hem till mamma. - ska jag?
Hon kan hämta mig för en gångs skull.. YEY (:      Men pappa kommer hem imon så ska kolla om inte jag kan övningsköra t henne imon istället.  Blir nog så istället, behöver köra!      JUST DET: Jag va jue en stund med MLi i förrgår trevligt att ses igen måste hända oftare! Vi kollade på I am legend den vart bra :D

MLi: Usch jag hade aldrig klarat av det där!      ( Var en scen när will gick igenom jätte högt gräs med sin vovve! )
Keela: Vadå att gå i jätte högt gräs?           

Mja ibland kan man va gött dum, men ni lär inte fatta haha inside joke typ. men var iaf att filmen handlar om att han är ensam kvar i liv med hans hund medans alla andra är smittade av ett virus typ.. så gick han där ensam åh de va ju självklart det MLi menade att hon inte skulle klara av att va ensam så åh inte att inte gå i högt gräs xD  ... men de va roligt, vi garvade gött länge åt det!    - ett skratt förlänger livet     .



Dudududududududodododudo.. 


Over and Out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback