I huvudet på Gynning.

2008-01-22 | 23:13:31 | Allmänt

Såklart kan man inte missa "I huvudet på Gynning". Hon är en så råball tjej ändå, okey lid överdriven men hon är sig själv? Rak och ärligt och fräsck som fan. hahaha underhållande att kolla på pogrammet iaf, Hon är rätt rörig av sig men still så fräck. Gött intressanta människor hon möter i sitt pogram med, silka människor!
 - Fan vad jag har börjat att missbruka ordet "fräck" dom senaste dagarna: "/

Carolina Gynning i all ära:

image10




Och jag har Ä N T L I G E N fått ny tid till frissan klockan 11:00 på torsdag. Inte en minut för tidigt kan jag ju säga, Fan vad jag hatar när Rebecca råkar dubbelbokas. Mitt hår måste ju fixas, men denna gången fick jag vänta eftersom de va en brud som skulle fixas. Jaja, nu fick jag iaf en ny tid men det är inte Rebecca som ska fixa... måste erkänna att jag är "lid" nervös inför att någon annan än Rebecca eller Nina ska få röra och fixa med mitt hår. Någon ny tjej eller sett henne ett par gånger och hon värkar vara duktig men iaf. men då kom Nina när hon hörde min nervösa röst med "Tat  lungt, jag kommer vara här hela tiden och se till att allt går rätt till din fegis"  hahaha, jag är rädd om mitt hår okey?   Hon bokade iaf upp några timmar och det kommer säkert behövas och fan vad pengar det flyger iväg varje gång jag går till frissan 900;- denna gången sen ska jag säkert behöva köpa nytt schampoo och balsam med. *pust*   Men, de är det värt.

Min kära syster Petra ringde förut ( haha älska ringsignalen som är när hon ringer, garavar sönder mig varje gång. ) och skrek "NU HAR JAG OCH FREDDY KÖPT DIN 18 ÅRS PRESENT" åååh vad jag hatar henne när hon gör sådär hon VET hur jävla nyfiken jag är. Så det va såklart enbart för att jävlas med mig. - Buh på henne! Slår vad om att de är något pang fint iaf. (: Hon kommer hem till helgen ifrån Växjö med så hon och mamma har bestämt att vi ska ha lid 18 års kalas på lördag eftersom jag åker till Thailand på Tisdag. så tårta och sånt onyttigt, men mums vad gott. Ibland får man faktiskt. + att självklart så kommer ju det finnas smörgåstårta med. Eftersom min kära brur Eddie vägrar äta vanlig tårta (Hela familjen är väll mer ät glá på smörgåstårta visserligen). Men till mig gör dom ju alltid speciallare eftersom jag varken käkar något som kommer från havet eller leverpastej. göra god är Keelas speciall taha.

Ska bli skönt att komma hem till mamma i helgen med, Få vara i riktig natur lid och ha hästarna och hundarna runt sig hela tiden. Ska bli så oändligt skönt.. Få se hur mycket dom har hunnit göra med Faxital, Sansina och Bolisia nu när jag inte varit där på ett tag.

Har nog bestämmt mig för att ha min Praktik på Hafsten ett tag iaf. :/  Kan jag jobba lid och så hjälpa till mer med inridningen osv. Ingela lär ju behöva mig. Tror hon kommer sakna mig oändligt mycket till sommaren när hon inte kan ringa "Du behövs i receptionen... NU!" eller "Du behövs i restaurangen, NU!" som det brukar låta. Brukar ju bara ha hästarna men i sommras blev det en heeeeeeeel del att vara i receptionen i stort sätt varje dag. Tur att Ellinor blivit så duktig med hästarna, har hon visserligen vart hela förra året  eller nej fel av mig förrförra blire med. Men framgång där hela tiden min egna lilla springare det där. haha tur att jag har henne kan jag lova fy fan. Hon är nästan min lille skyddsängel, men näh men lid iaf. Tidsängel? Jupp Tidsängel är ordet...  När jag åker och är borta hela sommaren så kommer det vara Ellinor som ska ha hand om uteritterna. Hoppas att allt kommer gå bra kommer allt ringa och sms emellan åt och se till att allt funkar som det ska. Och Ellinor, du måste lova att ta hand om Pistol och Nischaala och inte låta dom vara feta. 
(Nischaala vet jag hur svår hon är att få i form så bara att kämpa;) ) 

Men jag kommer ju finnas tillgänglig ända fram till 20e Juni iaf.. Så hela försommaren kommer jag ta hand om, om jag inte är i receptionen hela tiden vill säga. Men kommer ju ta hand om mina pollar efter och innan som alltid (;

Näh nu blire till att kolla lid Miami ink och förhoppninsvis somna.
Stuck on you, babe.

Over and Out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback